Det er gøy med besøk :) Og bilder fra vårt "nye" loft :)

Det er nå litt deilig å være alene igjen nå :) Forrige søndag kom svigerfar kjørende fra Bodø.  I utgangspunktet skulle han ta det med ro nedover, og ha to overnattinger på veien og komme hit mandag ettermiddag. Han ville gjerne være her til gubbelilles femtiårsdag på onsdagen.

Joda, han kom, søndag ettermiddag i stedet etter å ha brukt VELDIG få timer på turen. Han startet lørdags morgen fra Bodø og var her søndagen i sekstiden! Hallo?? Mannen er 84 år gammel! Det var bare såvidt han tok seg tid til å sove på turen, for han måtte jo se om han enda "hadde det i seg" å kjøre mer eller mindre i strekk hele turen. 

Det ble nesten som for to år siden da han skulle besøke oss i sommerhuset vi leide i Danmark. Han skulle komme dagen etter oss, sånn at vi fikk komme oss i orden før han kom. Da vi hadde installert oss ombor i ferga i Kristiansand, ringte telefonen, og da satt han utenfor sommerhuset i Danmark og ventet allerede! Helt sprøtt spør du meg, og ikke så lite innvaderende... men sånn er han nå bare. 

Vel, han var her til torsdag morgen, før han dro hjem, og jeg tror både gubbelille og Julie syns det var ganske kjekt at han hadde tid til å være såpass lenge :) På formiddagen på torsdagen, mens jeg ventet på å komme inn til fysioterapeuten, ringte min eldste datter fra Lillestrøm og lurte på om hun kunne komme senere på dagen og være til søndag. Så kjekt! Jeg har ikke sett henne siden jul! Så da kom hun hit og vi har hatt en koselig helg sammen, godt å se henne igjen :))

Nå har jeg akkurat fått ryddet opp på det nye gjesterommet, og puttet sengetøy og håndklær i vaskemaskinen, sånn at jeg kan re opp dynene og putene så de er klare hvis vi plutselig skulle få besøk av noen som trenger å overnatte. Veldig greit å ha det liggende klart i kassen under sovesofaen egentlig :) Da blir det ikke stress å få overraskende besøk. Og når det ikke brukes som gjesterom, er det en ypperlig TV-stue/spillerom for jentene når de har besøk av venninner :) Eller for oss voksne hvis de har så mange på besøk at det blir trangt der oppe :) 

Men NÅ skal jeg bare NYTE at vi er alene igjen og ikke har gjester å ta oss av :) En uke med "kortvarselbesøk" holder for nå tror jeg :) Og nå kan jeg bruke den neste halvannen uken til å planlegge pakkeliste og begynne å gjøre klart med pakking til vi skal på ferie. Det er bare 12 dager igjen til vi reiser på ferie, og det GLEDER jeg meg veldig til :)))

Her er noen bilder av det vi har drevet med i det siste. På loftet var det ganske tungt og mørkt, med trehvite vegger og dører. Det var ikke spesielt hyggelig å komme opp dit, for det så ikke særlig fint ut. Nå har vi fått shina opp alle rom der oppe, med unntak av badet. Det tror jeg vi venter med til etter ferien. Vi er litt lei av malerkoster akkurat nå! Men resten av loftet er vi veldig fornøyd med :)))


Gangen oppe, sett mot inngangsdøra


Gangen sett fra inngangsdøra


Gjesterommet er blitt lyst og delikat, om jeg skal si det selv :)


Gjesterommet sett fra døra


Og som jeg sa, TV-stue/spillerom. Playstation 3 og Wiii er blitt forvist opp hit :)


Caroline som tidligere har vært en rotekopp med MASSE ting rundt seg, har plutselig blitt minimalist og veldig ryddig!


Resten av rommet til Caroline :)


Julie sitt rom, skrivebordskroken


Julie sitt rom, pianokroken


Julie sitt rom, sovekroken

4 kommentarer

synnovesyr

24.06.2012 kl.14:30

Ikke rart du får mye besøk som har laget et så fint gjesterom:)

Solblom

25.06.2012 kl.19:20

Haha, måtte le da jeg leste om svigerfaren din i Danmark.. Men du, så flott dette ble da! Flink du er :-))

liveterno

25.06.2012 kl.20:33

heisann <3 Lenge siden :) Skikkelig tøffing han svigerfaren din!! Måtte le, så han for meg sittende nede i Danmark på venting! Jeg ønsker dere skikkelig god tur på ferie, og synes nok det er litt synd at vi ikke får til en kopp kaffe.. men slik ble det nå! Gleder meg til å se bilder fra turen, og regner med det blir høy gjenkjennelsefaktor! ;)

Klæmma!!

muumimamma

28.06.2012 kl.13:01

liveterno: Ja bilder derfra blir det nok saktens :) Hadde jo vært ekstra gøy om vi kunne treftes, men det er jo ikke enkelt å få til sånt nå i disse ferietider... og med kommende streik blant flygelederne er det jo tilogmed en viss fare for at vi ikke kommer oss avgårde engang. Jeg satser på at de blir enige, eller at det blir tvungen lønnsnemd. Ellers så ryker hele ferien for vår del. Men jeg gleder meg veldig til å komme nordover hvis vi kommer oss avgårde :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits