Mest sexy!

Ja, hva eller hvem er egentlig mest sexy? Jeg satt og så på Allsang på grensen, og ifølge Kathrine Moholt så er altså disse to de mest sexy for tiden:

Tone Damli er visstnok Norges mest sexy dame, og Eric Saade skal være sveriges mest sexy man. Og sammen på singelen Imagine er de altså det hotteste av det hotte....

Så kommer det som JEG lurer på da. HVA er det som legges til grunn når man skal kåre noen som mest sexy? Jeg kan tenke på flere ting når det gjelder de to: De er unge, slanke og ganske så billedskjønne begge to. Men hva med alle de som IKKE er de tingene? De er liksom ikke sexy de da? Det er jo ikke alle som er så heldige å se ut som dem da. Jeg skulle gjerne vært litt sexy selv, men når man ser hva som blir definert som sexy, da gir man liksom litt opp tror jeg. Hva mener du om emnet?

2 kommentarer

synnovesyr

29.06.2012 kl.12:34

Det er mange som kan være sexy selv om man ikke er billedskjønne. Man ser jo stadig vekk bilder av mennesker som ikke har de såkalte "perfekte" måla og alikevel er sexy. Jeg mener bestemt at utstråling,holdning,riktige klær etter ens egen figur,og kanskje litt sminke kan gjøre de aller fleste mennesker sexy.Hvis man føler seg fin vises det på hele kroppspråket og da vil andre syntes det samme...mener nå jeg:)

Mima

29.06.2012 kl.17:00

Jeg synes mange av de som er mest sexy ikke er billedskjønne i det hele tatt, men de har denne X faktoren.. Dette ubestemmelige, en utstråling som bare er der. F.eks synes jeg Liam Neeson er mer sexy enn Brad Pitt, men BP er fysisk penere.

Jeg synes det ofte er slik at de peneste ikke er mest sexy :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits