Ganske genialt i disse datatider :)

Jeg har begynt på et prosjekt. For noen år siden da jeg jobbet på trykkeri, laget jeg meg fotominnebøker fra et par ferier, innimellom arbeidet, i ledige stunder. Men det kan være litt vanskelig å få til hjemme, i allefall uten at det koster noe.
Så, i 2009 laget jeg en Cewe fotominnebok, lerretsinnbundet med stiv perm. Så kjekt, og så bra den ble! Jeg skulle lage flere, men så ble jeg syk og fikk helt andre ting å gjøre. Så nå har jeg begynt igjen. Starter med siste ferien og jobber meg bakover i tid. Men for et arbeid det er! Jammen kjennes det når man sitter flere timer og jobber med bilder... Har sittet 3 timer i dag og har bare 8 sider enda, det skal bli bortimot 50... Bare i den ene. Men så blir det bra til slutt, og da er det verd det :)

Jeg benytter meg av Japan photo sin applikasjon og er veldig fornøyd med den. Mange muligheter til redigering og triksing og miksing :) og resultatet blir jo en flott bok å bla i (bildet her er googlet)

7 kommentarer

Solblom

02.07.2012 kl.08:26

Et kjekt prosjekt, det der :-) Jeg skulle lage et slikt album av bryllupet, men har ikke startet på det prosjektet enda...

I gode og onde dager!

02.07.2012 kl.08:45

Jeg blir aldri ferdig med min...

Hylja

02.07.2012 kl.09:06

Ååh! Jeg fikk en spnn bok av stemoren min til 20-årsdagen min for 3 år siden. Bare at den var full av bilder av meg i diverse størrelser og fasonger..

MOONBEAMSCORNER

03.07.2012 kl.00:33

Kjempefin tanke det der. Håper du blir fornøyd. Vi fikk en sånn av en av gjestene vi som hadde knipset ivirig i brylluppet vårt. Uendlig koselig å ta den frem å bla i :) :) :)

muumimamma

03.07.2012 kl.15:56

moonbeamscorner: Ja jeg har laget før og det kjempefine mimrebøker :)

muumimamma

03.07.2012 kl.15:56

I gode og onde dager!: Det tar tid, men det er verd innsatsen :)

muumimamma

03.07.2012 kl.15:58

Solblom: Du får sette deg ned å begynne, du kan jo lagre når du ikke orker mer, og ta det frem senere og fortsette :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits