Hjemme fra ferien nå :)

Men jeg har mer eller mindre bestemt meg for bloggtørke frem til skolen begynner. Jeg skal nok fortelle litt mer fra ferien ganske snart, men akkurat nå har jeg litt mye å gjøre.

Det kom et helt uanmeldt styrtregn i ettermiddag. Falt MASSE regn! I løpet av et par timer kom det så mye fra oven at det kommunale avløpssystemet ikke klarte å svelge unna.

Dette bildet fant jeg i avisa i dag. Det er rett borti her. Vann sprutet opp kummene, og gatene ble til elver. Sånn var det i kjelleren vår også. Det flommet opp sluken og fyllte kjelleren på et blunk. Og ikke nok med det, kjellerdøra vår sto en halvmeter under vann på utsida, og det kom sakte men sikkert sigende gjennom døra langs kantene .
Man kan trygt si at vi hadde det vått! Vannet er vekke nå da, men fryseren er ødelagt, og gulvet i bodene er ødelagt, og underetasjen til de som bor under oss også. Hele golvet deres begynte å løfte seg og flyte opp! I kjelleren var det opptil 20 cm vann enkelte steder!

Så som du sikkert forstår har jeg litt å gjøre med å forsøke å få reddet noe av det som var i kjelleren. Tørke opp og sånt... Heldigvis har vi forsikring som dekker sånt!

2 kommentarer

morline

31.07.2012 kl.03:36

Høres overhode ikke bra ut i det hele tatt og flott at forsikringen var i orden - Uansett er det utrolig kjedelig - tenker på deg - klem

Solblom

31.07.2012 kl.07:33

Oi, oi, oi.. Det kom over 3 cm regn i timen igår, igjen tror dessverre at det var mange som fikk vann inn i hus og uthus igår. Godt at forsikringen dekker slikt, men det generer allikevel mye ekstra arbeid. Lykke til!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits