Bor du i Tromsø?

... Og kjenner noen som har en leilighet til leie med to soverom? Min kusine skal flytte dit i september. Hun er sykepleier og en søt og morsom jente på 36 år. Hun er alene, men trenger et gjesterom til mammaen som kommer på besøk ganske ofte :) Sikker betaler med god økonomi :)

Gi meg et lite pip hvis du vet om noe, da :)

2 kommentarer

mimmimor

01.08.2012 kl.22:34

Jeg bor for så vidt i Tromsø, men fyller ikke noen av de andre kriteriene :) Men jeg skal gi lyd fra meg om jeg hører om noe.

muumimamma

02.08.2012 kl.07:07

mimmimor: Jatakk :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits