Auda!

I går var jeg i skogen og plukket sopp sammen med Julie. Vi fant ikke så mye, bare noen få piggsopp og bittelitt kantareller. Det var en fin tur for det :))

Flott naturopplevelse som sagt!

Men kroppen min har det ikke så bra etter turen. Jeg trødde skikkelig over med ankelen, og klarte såvidt å humpe meg tilbake til bilen. Og i dag ser foten min sånn ut:

Ikke godt! Og i tillegg er det et punkt på utsiden av kneet som er så smertefullt å ta på at jeg mistenker seneskader... Får se det an litt, og blir det ikke bedre får jeg nok komme meg til lege tror jeg...

4 kommentarer

Bestemors krok

12.08.2012 kl.15:53

Au da....ikke godt det der...god bedring...:))

jegerfritilhva

12.08.2012 kl.17:47

Huffda, så ikke godt ut.....

muumimamma

14.08.2012 kl.00:09

jegerfritilhva: Det var ikke godt nei , er heldigvis bedre nå da :)

muumimamma

14.08.2012 kl.00:09

Bestemors krok: Takk! Det kommer seg :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits