Nyoperert og helt propell

På tirsdag ble jeg operert nok en gang. Jeg reiste hjem en times tid etter at jeg ble vekket, og fikk fullt kjør med mas hjemme. Først ut og handle og så kom ungene og maste på at jeg måtte lage middag. For de var jo så slitne og sultne etter skolen så de orket ikke å lage selv... Og dette var ca 3 timer etter at jeg våknet på operasjonsbordet. Snakk om å være egoister!
I går var det ikke bedre. Da begynte jeg å merke at jeg faktisk har vondt. Og dagen startet med en tur til lege for å få min månedlige injeksjon i magen for å forhindre tilbakefall av kreft, deretter rett til fysioterapeuten, så måtte jeg lage kostyme til min datter som skulle i kostymeparty, og mens hun var der var vi i byen og spiste og gikk rundt til hun skulle hentes. Og i dag har jeg brukt dagen til å pakke alt i boden ned i esker som skal på lager mens noen kommer og fikser gulvet.

Nå er jeg sliten! Siden jeg ble operert har jeg ikke hatt tid til å slappe av omtrent. Nå gidder jeg ikke mer!

Og joda, jeg har en mann som hjelper meg når jeg trenger det, han tar det som er tungt, men jeg tror ikke han forstår at kroppen trenger tid til å bare hvile etter en operasjon... Og ungene forstår det i allefall ikke. *stønn*

5 kommentarer

*Hylja*

23.08.2012 kl.15:10

Hvaaaa? Seriøst, da mamma ble operert tok jeg meg av omtrent alt! Ungene var 5 og 3 år gamle, og faren deres er fullstendig udugelig! Jeg blir sint på dine vegne nå...

frasoloppgangtilsolnedgang

23.08.2012 kl.19:48

Masse god bedring :) Klem til deg. Håper du får litt ro og hvile, du trenger det også.

MOONBEAMSCORNER

24.08.2012 kl.18:30

Først og fremst god bedring til deg :) Du har nok skjemt dem litt bort? De MÅ jo hjelpe deg i en slik situasjon!!! Mannen din for ta en prat med dem, og du må ta det PENT. Lykke til videre :)

tosealfi

12.10.2012 kl.20:55

Var nyoperert selv for snart 2 år siden .Tok bort en svær åre i venstre benet.Måtte ut av sykehuset etter 2 timer .Måtte ha en her og overvåke meg i et døgn,etterpå.Sønnen min på 11.5 år,oppførte seg veldig dumt. Og etterpå når vi var alene,måtte jeg bare hinke rundt og gjøre alt selv. Han gikk ikke og hentet seg et glass vann engang... Men min operasjon er jo ikke noe mot hva du går igjennom.

muumimamma

13.10.2012 kl.11:19

tosealfi: når man er nyoperert trenger man hjelp uansett hvor stor eller liten operasjon. Jeg syns ikke man kan sammenligne og si at din er verre enn min eller noe. Det er en traumatisk opplevelse for de fleste, uansett hva de har vært gjennom.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits