Litt lat bare

Den siste tiden har jeg vært en smule lat når det kommer til blogging. Jeg har liksom ikke hatt noe særlig å blogge om.

Til oppdatering har jeg følgende å melde om:

Jeg hadde en ny operasjon den 21 august, korreksjon på det friske brystet. Men det blir nok enda en operasjon eller to før jeg er ferdig ser det ut for.

Og så har jeg kjøpt billetter til London i høstferien, har lovet jentene en shoppingtur dit. Vi skal bo på hotell midt i sentrum, det blir digg :) Vi gleder oss hele gjengen :)) Jeg har aldri vært der før, så dette kan bli spennende :)

Ellers så satser jeg på at blogglysten snart er tilbake! Ha en fin dag!

7 kommentarer

I gode og onde dager!

03.09.2012 kl.14:51

Der lærte jeg noe nytt i dag også...

Mima

03.09.2012 kl.15:08

Du også vært inaktiv her? Flere enn meg da ser jeg ; )

Så koselig det høres ut med Londonshopping! Det blir helt sikkert en god tur, fine opplever, være sammen i et annet land. Det er verdifullt : )

Herlig bilde! Tror jeg må lage en slik mappe, hehe..

MOONBEAMSCORNER

03.09.2012 kl.21:06

Wow londontur , det blir så fint da :) shopping er aldri feil. Det som er det fine med blogging er jo at en kan blogge akkurat når en vil. Ser veldig mange av dere jeg følger har vært borte en stund nå og det er jo litt trist, men som sagt blogge skal være lystbetongt, så du kommer igjen når du har lyst :)

muumimamma

06.09.2012 kl.16:24

moonbeamscorner: Jeg tror nok det er endel som har hatt bloggpause i sommer, som meg. Men du vet, nå er jo høsten her, med masse regn og innevær, og da er blogging et greit tidsfordriv :))

muumimamma

06.09.2012 kl.16:25

Mima: Jepp! Gleder oss til London ja :)) Inaktiv har vært ganske greit nå i sommer, har hatt masse annet å ta oss til. Det kan jo fort bli FOR mye data og innesitting når man har blogg og facebook og sånt :)

Solblom

13.09.2012 kl.13:11

Høstferien er visst like rundt hjørnet, jammen så tiden flyr!! Gled dere, Oslo er jo storveis :-))

muumimamma

13.09.2012 kl.14:21

Solblom: Jepp, Oslo er greit, men vi skal til London :)))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits