Høstferie! Og reise-på-shopping-til-London!

I sommer lovet vi jentene en shoppingtur til London i Høstferien. Og NÅ er det høstferie!

Tirsdag morgen setter vi oss på flyet til London, og blir værende der til fredag. Det blir spennende! For hverken jeg eller jentene har vært der før. Da er det bra at jeg har en mann som kan guide oss trygt gjennom byen :) Han har vært der 3 ganger før, så han er blitt litt kjent i allefall :)

Hva skal vi gjøre der da? Jo, Oxford street den ene dagen er et must for jentene. Og så må vi jo se noen av de vanligste turistattraksjonene da :) Hvilke det blir får vi ta som det kommer tror jeg. Vi har bestemt oss for å kjøpe oss oyster-cards, sånn at vi lettest og billigst mulig kan bevege oss rundt med de forskjellige fremkomstmidlene som er tilgjengelig der.

Og den ene dagen skal vi ut og drikke kaffe sammen med en gammel skolevenninne av meg som jeg ikke har sett på 33 år! Da vi fant ut via Facebook at vi begge skulle til London helt samtidig, da må vi jo benytte oss av muligheten! Vi bor jo på hver vår kant av landet og har ikke hatt annen kontakt enn en og annen kommentar på facebook det siste året. Det blir spennende!

Så morgendagen går med til å pakke (en times tid i allefall), og til å bestemme oss for om vi skal kjøre til flyplassen med egen bil og parkere der, eller ta taxi... Hvis vi tar taxi koster det 300 kroner hver vei, hvis vi parkerer der ute, koster det alt fra 300 kr-750 kr for 3 døgn som vi skal være borte, alt etter hvor langt fra terminalen vi skal parkere. Vi har vel egentlig lyst å parkere i parkeringshuset som ligger rett over gata fra inngangen, men det er litt dyrt da. Samtidig er det jo veldig praktisk... vi får se hva vi bestemmer oss for.

Vel. Det var dagens oppdatering. Det er lenge siden jeg blogget sist, kjenner jeg. Men nå fikk jeg anledning til å knabbe PC'en til gubbelille litt,det er litt enklere enn å sitte og knote på mobilen som jeg pleier å gjøre ellers. Satser på en og annen reiseblogging fra London, hvis vi klarer å finne noe kjekt å blogge om da :)

Ha en flott uke! Det akter i allefall jeg å ha :))

4 kommentarer

solkro

08.10.2012 kl.06:17

Enjoy:) Har akkurat kommet hjem ifra storbyen det var en kjekk tur.

Håper dere får en fin London tur og koser dere masse:)

Goe knib<3

08.10.2012 kl.21:37

Gled deg. London er bare nytelse, mye trasking og gåing, men det er det jo verd. Ha en fin tur, og kos deg med venninne kaffe, artig sammentreff det der ja :)

muumimamma

13.10.2012 kl.11:20

solkro: takk, ble en flott tur ja :))

muumimamma

13.10.2012 kl.11:21

Anonym: turen ble fin, men min venninne ble syk og sengeliggemde, så vi fikk ikke treftes dessverre

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits