Storfint besøk i helga :)

På fredag kveld fikk jeg storfint besøk!
Min eldste datter og forloveden hennes kom kjørende fra Lillestrøm:)

Jeg hadde pizzasnurrer klar da de kom, og det passet dem nok bra etter å ha kjørt i maaange timer!

Rommet sto klart, og siden min "svigersønn" hadde bursdag på fredag hadde jeg gjort litt ekstra utav det, så rommet så ut som et hotellrom, med fint oppredd seng, en bunke fint brettede håndklær på puta, og en liten sjokolade til å toppe det hele. Og selvsagt en liten presang til bursdagsbarnet :) De smilte bra da de kom inn på rommet :)

På lørdagen var jeg ute og øvelseskjørte med henne på dagen, og om kvelden var de i bryllupsfest.

I dag har de fått i seg en god frokost, og nå har de kjørt hjemover. Det var kjekt å få dem på besøk! Håper det ikke blir så lenge til neste gang :)

Og senere i dag skal gubbelille og Julie ut og gå med bøsser for Amnesty International. Kjekt å kunne bidra litt :)

Én kommentar

Vera Lynn

21.10.2012 kl.12:35

Så kozelig :o)) Alltid hyggelig når familiemedlemmer man ikke ser så ofte kommer på besøk!!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits