Endelig!

Jeg skal snart på julebord, og fant ut at mine gamle finkjoler har byttet status. De er nå blitt telt i stedet for kjoler. Så jeg har vært ute og brukt hele (!) 274 kr og fått meg to nye kjoler :) Og endelig kommer jeg inn i litt mer figursydde snertne ting enn jeg har gjort på mange år!

Hva syns du? Hvilken bør jeg bruke til julebord? Jeg skal selvfølgelig finne meg noe passende tilbehør da, sånn at det blir litt mer festkjole av det, uansett hvilken det blir :) Tips tas imot med takk!

4 kommentarer

Navn

06.11.2012 kl.13:18

Så gøy! Ta den du føler deg best i :) Godt jobba og klapp på skulderen :)

Anne Lise

07.11.2012 kl.11:08

Jeg syns du var finest i den sorte. Du ser virkelig flott ut. Kunne godt tenke meg å få låne de slanke armene dine når jeg skal på julebord ;-)

muumimamma

12.11.2012 kl.23:57

Anne Lise: hehe, takk skal du ha :) armer og bein har egentlig aldri bært problemområder for meg, mens kroppen derimot... Huffameg!

muumimamma

12.11.2012 kl.23:58

Navn: takk for det!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits