Full skjerpings!

Av en eller annen grunn har jeg liksom ikke helt kommet meg tilbake i bloggverden etter sommerferien. Litt rart egentlig, for det er jo alltids noe å blogge om. Men i dag leste jeg et herlig blogginnlegg som fikk meg til å ønske meg tilbake til blogglandet igjen :) Får ikke linket til innlegget fra mobilen, men sånn er det bare..

Akkurat nå er jeg egentlig på vei i seng, men jeg tenkte jeg kunne vise deg noe :) Jeg har nemlig bestillt meg en kjole, en nydelig sak som jeg skal bruke i et par bryllupp fremover :) Noe sånt har jeg ikke engang kunnet tenke på før, var alt for tjukk til å kunne bruke noe så flott :) Den syes etter mål, så den kommer helt sikkert til å passe meg, selv om jeg enda har 5-6 kg for mye. (Etter slankepause siden ferien er jeg nå klar til å ta fatt på de siste kiloene!)

Se bare her for en flott kjole, gjett om jeg gleder meg til å bruke den!

4 kommentarer

frodith

13.11.2012 kl.06:17

Så bra du har fått lyst til å blogge litt igjen, kan være veldig moro har jeg fått erfare ;-) Kjolen fin, skikkelig pyntekjole til man skal på noe spesielt :-)

Tove

13.11.2012 kl.07:02

Kjempelekker. Ja er det ikke herlig å kunne kjøpe slike klær!

Solblom

13.11.2012 kl.09:52

Velkommen tilbake! Blir kjekt å lese blogger fra deg igjen, for vi har jo ikke fått tid til så mange kaffepauser i det siste... Nytt år, nye muligheter kanskje?

Nydelig kjole, den tror jeg sitter bare helt perfekt, både i form og farge!

I gode og onde dager!

13.11.2012 kl.10:03

Å denne var nydelig...

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits