Lister, og sånt..

Jeg er et listemenneske. Når jeg planlegger noe, lager jeg lister. Ferier f.eks, da har jeg lister for alt mulig. En for transport, en for overnatting, en for budsjett, en for aktiviteter, en for pakking, osv. Og jeg trenger det for å holde orden på alt så vi ikke glemmer noe. Mulig at jeg er litt kontrollfrik, men sånn er det bare. Og så er jeg avhengig av kalenderen på mobilen! Alt jeg skal gjøre må skrives inn der, ellers glemmer jeg avtaler og ting jeg skal!

Nå har jeg funnet ut at mobilen er grei til lister også :) Har akkurat laget min første liste i notatboken på mobilen. Julegaveliste. Jeg har skrevet ned alle navnene på de som skal få gaver, og bak navnet står det hva de skal få. Dvs jeg har kun to navn med noe bak enda, og så har jeg ideer i hodet om et par av de andre navnene. Og så har jeg faktisk kjøpt en gave allerede! Og i løpet av uken skal jeg på Kitch'n og kjøpe flere, de har salg der, og da kan man få mye for pengene :) 50% på en haug med ting :)

3 kommentarer

frodith

13.11.2012 kl.11:36

Jeg har også lister for alt. De fungerer på den måten at jeg skriver ned i listeform ting som skal gjøres eller kjøpes eller sjekkes etc. Skriver fint ned, men ser aldri på dem igjen. Og det er fordi jeg da etter å ha skrevet listen, tydeligvis husker alt :-D Så greit med listene, for å få orden i hodet ;-)

jegerfritilhva

13.11.2012 kl.13:50

Skriver også lister, men ikke så detaljert. Krysser av for det som er gjort, ferdig. Lurt , synes jeg. Blir kanskje enda flere med tida og mer glemsomhet.

Vera Lynn

13.11.2012 kl.14:08

Uten kalenderen og notater på mobilen hadde jeg glemt meg selv, så det er GULL verdt :o))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits