Nå i julestria :)

Nå er det mye som foregår føles det som. Men egentlig er deg ikke det, det er nok bare julestresset som er kommet over meg.

Nå sitter jeg bare og prøver å nyte at jeg har grusa gubbelille i scrabble :) Jeg elsker å vinne, men samtidig liker jeg ikke å se andre tape.... Dilemma..

Ute blåser det stikker og strå, men inne har vi det heldigvis godt og varmt. Jeg prøver å tenke om det har skjedd noe det er verd å skrive om i det siste, men det er jammen ikke mye som er verd å skrive om... Men jeg får prøve meg med en liten oppsummering:

Jeg tok med meg Julie og venninnen til julebyen Egersund for en uke siden. Vi tok toget ned om formiddagen ( bildet er tatt kvelden etter, for da hadde jeg med meg begge jentene mine en tur, siden Caroline også gjerne ville dit.)

Kjøpte meg en kopp gløgg og fikk med koppen hjem :) Fin kopp!

Det var veldig kaldt, og jentene ble iskalde i føttene. Så vi gikk likegodt inn på Grand hotell og fant et toalett med radiator som de kunne varme føttene på. Julie stappet tilogmed føttene oppi vasken og varmet dem under varmt vann :)

Slik satt jentene halve turen hjemover igjen på toget. Jeg forsto aldri hvorfor :)

Noen dager før var vi i kongeparken på nissefest. Der er vi hvert år i desember, og det er like kjekt hvert år, selv for Caroline som er 17 :) Og det er alltid like flott å se fyrverkeriet som sendes opp før vi går derfra :) i år var det ekstra flott siden det var snø :))

Ellers har jeg ikke mer å fortelle tror jeg, i allefall ikke som jeg kommer på for øyeblikket . Får kanskje spare litt på kruttet sånn at jeg har noe å komme med senere også :)

Så gjenstår bare å ønske deg og dine en fin tid frem mot jul :)

2 kommentarer

frodith

15.12.2012 kl.08:15

Lure jenter har ideer om hvordan varme seg. Smart å vakse føttene, når det var så kaldt ;-) Flott bilde av nisse-fest og fyrverkeri forresten, ikke så lett å få tatt sånne bilder egentlig. Og den sittinga til jentene, jenter i en viss alder har moro med ALT :-D Kos deg framover du også :-)

tromsfruen

15.12.2012 kl.16:50

Ser ut til at dere har hatt det riktig så kjekt!

Ha en fin lørdagskveld! :-)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits