Travel dag i dag :)

Jeg har egentlig ikke gjort så veldig masse, men likevel har dagen flydd fra meg!

Jeg sto opp klokka ti (herlig!) og hadde en forholdsvis rolig morgen med kaffe og ristet brød til frokost. Fikk ryddet litt i stua og kjøkkenet, før Caroline kom og ville ha meg med på kjøpesenter. Som sagt, så gjort. 4 timer, og så var alle julegavene i boks! Nå kan jeg senke skuldrene litt :)

Vel hjemme måtte jeg skynde meg å pakke inn gaver før Julie kom hjem og så hva jeg hadde kjøpt til henne, og deretter måtte jeg på besøk til naboen, og vipps så var det tid for adventskos med julefilm og julekaker. Og før jeg visste ordet av det var finalen av Farmen igang! Spennende! Og vinneren var faktisk den som jeg spøkte med at ville vinne, da de første episodene gikk! Yngste vinner av Farmen ever, Ingvild! Gratulerer, vesla! Skynd deg å ta lappen så du får prøve bilen du vant!

Jeg har forresten slanket meg igjen siste uka. Etter september har jeg hatt pause, og det snek seg på 4-5 kg igjen før det stabiliserte seg ja! Men som sagt, startet diett forrige søndag, og nå er 5 kg borte igjen! Hurra! Dietten varer i 13 dager, så jeg har 6 dager igjen :)) Er jeg riktig heldig så forsvinner 3 kg til, og da har jeg faktisk nådd det målet jeg satte meg da jeg startet slankingen i fjor! Jeg må selvsagt passe på etterpå også, men jeg skal ikke klage uansett :))

Ønsker deg en ikke alt for stressende uke frem mot julaften!

2 kommentarer

frodith

16.12.2012 kl.23:02

Det var en heftig diett, 5 kg på en uke?? Uff, hørtes fælt ut :-D Men utrolig bra gjort da, og du gjør det fort før jul :-) Kan kose seg etterpå :-)

muumimamma

16.12.2012 kl.23:17

frodith: den er ikke SÅ heftig :) Men den er effektiv! Jeg går ikke sulten for å si det sånn :) trengte en pangstart før jeg strammer inn livreima igjen :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits