Dagen før dagen før dagen :)

Hva har jeg brukt den til da? Ikke mye, må jeg innrømme.

Startet dagen i halv ellevetida, etter å ha ligget under dyna og bare sludret om løst og fast med gubbelille før vi fant ut at det var på tide å stå opp. Koselig med sånne morgener synes jeg :)

Så sto vi opp. Kaffe i koppen gjorde godt for en litt sliten og veldig stiv og støl kropp. Kulda gjør ting med kroppen min som jeg ikke liker!

Egentlig skulle vi ut og handle litt godt å drikke til julematen, men bestemte oss for å vente til posten hadde kommet, sånn at vi slapp å gå ut en gang til hvis det kom en hentelapp fra posten. Det gjorde det ikke, men det kom to pakker til meg i kassa! Blant annet kalendergaven fra Frodith!

Hun har tatt meg ganske på kornet syns jeg! Jeg elsker vesker, og jeg elsker turkis! Så dette var jo helt topp :))) Tusen takk Frodith!

Vel, etterpå kom vi oss til polet og kjøpte akevitt (fyttigrisen så dyrt, 400 kr for en flaske med ekkelt sterkt skvip). De som drikker sånt får jammen kose seg med de dyre dråpene, sier jeg bare! Etterpå var vi og kikket på et bord på Jysk. Et flott glassbord, som bare kostet bittelitt mer en flaska med akevitt! Det kjøper jeg nok etter jul tenker jeg :) Og det varer nok mye lenger enn ei flaske. Eller ikke.... Den forrige flaska vi hadde er bare ei halv, og den har vi hatt i over 10 år, enda er det en liten skvett igjen. Den nye flaska kommer vel til å overleve oss begge...

Deretter gikk turen til Meny, hvor julepilsen ble kjøpt inn. Det er litt mer min gate ja! Men ikke for mye av det heller. Men jeg fikk faktisk tak i SUKKERFRI julebrus (!) til meg og min mor :))) Så bra at de endelig tenker på at vi diabetikere også liker julebrus :))

Vel hjemme igjen fikk vi besøk av min sønn og dama, og en venn av dem. Så koselig! Rart med det, når ungdommen flytter ut er det faktisk hun som bor lengst unna som er flinkest å besøke mamma :)) Men det er vel bare sånn. Ikke like stas å komme hjem på besøk når man bor bare 2-3 km ifra.

Gølvvasken og trepøntinga får være til i morra. Jeg gidder ingenting i kveld tror jeg :)

4 kommentarer

frodith

22.12.2012 kl.18:39

Jeg skal heller ikke gjøre stort i kveld, har en kalendergave til som skal i sving, ellers ingenting :-) Koselig at du ble glad for veska, tror den passer til mummimamma ja :-D Har vasket et gulv og fått inn gavene ellers null og niks. skal ta en slabbedask-stilling i sofaen ;-)

deveny

22.12.2012 kl.18:43

Høres ut som julen kommer til dere også......klemz deveny :-)

fembarnsmamma

22.12.2012 kl.20:27

Hihi, så deilig innstilling:) Det man ikke får gjort i dag får man jo kanskje tatt i morgen.... Nyt kvelden;)

wendysinfamilie

22.12.2012 kl.22:25

Så deilig å bare få ligge under dyna til det passer å stå opp..

Gratulerer med flott veske

God førjulshelg

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits