Er det bare meg som er gammeldags?

I alle år har jeg fått prentet inn at mellom jul og nyttår driver man ikke og sier godt nyttår til folk, man sier takk for det gamle! Og ønskene om et godt nytt år sparer man til det nye året har startet med futt fest og fyrverkeri og alt som hører til en slik anledning :)

Jeg vet ikke om det bare er meg som er gammeldags, men når jeg leser overalt på både Facebook og Twitter og blogger at folk starter å ønske hverandre godt nyttår flere dager før et nytt år faktisk er begynt, da kjenner jeg at jeg blir litt irritert...
Hva slags retningslinjer følger du? Er jeg gammeldags? Eller følger jeg bare en annen kalender som ligger litt bak de fleste andre?

Uansett: TAKK FOR DET GAMLE! :))

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits