Travel sløvedag i pysjen!

I dag sløver jeg, egentlig, selv om jeg har masse å gjøre. Klokka er fire, og jeg har fått gjort endel uten å stresse med det. Og enda har jeg ikke kommet meg ut av pysjen.

Sto opp i titiden, sendte gubbelille på butikken etter brød og apetittsild mens jeg laget eggerøre. Deretter dekket jeg bordet for årets siste frokost med nesten hele ungeflokken (minus sønnen min, men min kommende svigersønn var en god erstatning :)

Etterpå tok eldstedattera og typen de to minste med seg på Kvadrat. Og da fikk jeg ta meg av nyttårskalkunen i fred og ro, og gjøre den klar for en runde i ovnen :) Alle grønnsakene er også klar til å settes på koking, og det samme gjelder potetene.

Støvsugingen tar gubbelille seg av, og så følger jeg etter med moppen :)
Nå skal jeg bare bytte duk på bordet, og dekke på, så er det klart til kvelden.
Etterhvert skal jeg vel få hoppe i dusjen også, og få på meg klær :)

Kvelden skal vi bruke til kos og tv og brettspill, før vi kjører ut og ser på felles fyrverkeri klokka tolv. Skikkelig slæppåff kveld altså :)

Én kommentar

frodith

31.12.2012 kl.18:56

Det høres ut til at du får en fin kveld med ungene dine :-) Godt nytt år!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits