Hvor i all verden?

Vi pleier alltid å starte tidlig på nyåret med ferieplanlegging. Da snekrer vi sammen en ferie som passer for hele familien, og bestiller og betaler litt her og litt der utover mot våren, sånn at det ikke blir så mye på en gang. Da har vi mye mer å rutte med når ferien kommer.

I år vet vi ikke hva vi vil, men ønsker oss noe litt eksotisk som ikke koster skjorta. Og når vi ikke vet hva vi skal, da får jeg litt panikk. Vi har tenkt litt på Gran Canaria, Las Palmas, og jeg har vurdert Azorene, Saô Miguel.

Er det noen her som har vært noen av disse stedene som har lyst å dele erfaringer? Evt noen som har forslag til noe som kan passe? I år blir vi antagelig bare oss to og Julie på 13. Caroline på 17 skal visst til Havanna på Cuba, med bestevenninnen og familien hennes. Det er bare SÅ skummelt å sende henne alene til et kommunistland! Selv om hun ikke er alene....

6 kommentarer

Høres deilig ut! Jeg har ikke vært på de stedene deseverre

frodith

07.01.2013 kl.19:49

Jeg vet ikke HVOR eksotisk det skal være, for det koster jo gjerne litt skjorta det ofte :-D Men Thailand da? Det er veldig deilig, og koster vel ikke SÅ mye lenger heller faktisk.. Jeg er enig med deg, deilig å bestille og gjøre klart til sommeren. Ha betalt det ferdig når sommeren kommer, så man bare trenger bruker lommepenger :-)

I gode og onde dager!

07.01.2013 kl.20:35

Håper dere finner noe bra...

muumimamma

07.01.2013 kl.20:56

frodith: jo, takk for forslaget :) Thailand er kanskje ikke helt set vi er på jakt etter. Det er mye tsunamiaktivitet der for tiden, fra Japan. Da ser jeg ikke noen grunn til å utfordre skjebnen liksom. Du vet, Murphys lov og sånt: Hvis noe KAN gå galt....osv.

frodith

07.01.2013 kl.21:16

å ja... nei da skjønner jeg,man får jo ikke mest lyst dit da.. Jeg liker Hellas også jeg, men der er det vel bare kjipt nå kanskje.. Landet pleide hvertfall være pent før.. :-)

muumimamma

07.01.2013 kl.21:43

frodith: sikkert verd å undersøke :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits