Jeg maler og maler...

Og snart er jeg ferdig! Bildet begynner å ta form, og flere og flere detaljer kommer på plass. Nå må jeg bare få litt bevegelse i vannet, og flytte litt på refleksjonen av et par snøflekker i vannet, så kan jeg kanskje begynne å si meg noenlunde fornøyd :)

Motivet er hentet fra Gjendevannet ved Besseggen, og turisthytta Memurubu, og etter hva jeg har hørt skal det ferdige resultatet henge inne i hytta på bildet :)

4 kommentarer

Helle

22.01.2013 kl.17:20

Digger Bloggen din

frodith

22.01.2013 kl.17:32

Måtte inn å se :-) Jeg skal sikkert en tur til Gjendesheim eller Memurbu i løpet av sommeren, var det en av de den skulle henge på? Forstår jeg rett? På Memurbu? Ser jo veldig flott ut da. Er det olje elle acryl? mUlig du har sagt før, men jeg har glemt..

muumimamma

22.01.2013 kl.18:02

frodith: Det er akryl ja, har ikke tålmodighet til olje :) Hytta på bildet (bare såvidt den synes da) er Memurubu, og min niese som skal få bildet jobber der, og vil la det hende der :)

frodith

22.01.2013 kl.18:04

Da skal jeg se det EKTE hvis jeg reiser dit i sommer :-)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits