Dagens shopping :)

Og jeg har ikke tenkt å legge ut bilder eller noe, men min datter har altså begynt på dansing, freestyle, og trengte treningstøy.

Så i dag har jeg vært på salg og handlet 4 sportstopper, 1 sportstights, 1 sports-bh og joggesko. Det meste i neonfarger, unntatt buksen.

Så nå kan altså frøken Julie svinge seg på parketten i kult antrekk som ikke strammer hverken her eller der :)

4 kommentarer

frodith

28.01.2013 kl.16:47

Ja, det var OUTFIT-innlegget sitt det!! Hi-hi :-D Ingen bilder, rett og slett bare en beskrivelse ;-) moro. Så gøy å være på shopping da :-)

muumimamma

28.01.2013 kl.17:03

frodith: hehe, det sto jo aldri at det var et outfit-innlegg, bare dagens shopping :) Tenkte å sjekke hvor mange som reagerer på overskriften, hihi!

frodith

28.01.2013 kl.17:11

Hi hi, ja det er morsomt med litt sånne tester.. jeg gjorde en gang også.. Jeg skrev det i overskriften, og så hadde jeg et innlegg litt MOT outfit-innlegg.. inni der.. Men kom ikke så mange inn.. Jeg var ganske ny og hadde sjelden mer enn 4-5 inne om dagen :-D Så ga ikke store utslag, men moro å prøve litt :-)

I gode og onde dager!

28.01.2013 kl.20:31

Viktig å se bra ut for å føle seg bra...

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits