Ferien klappet og klar :)

Og vi ender opp i Amadores, like utenfor Puerto Rico på Gran Canaria.

Bestillte 2 ukers tur med Startour og har fått oss en 70 kvm leilighet med diger terrasse i las Villas de Amadores, et 2 år gammelt leilighetshotell, moderne og med alt vi trenger.

Jeg har aldri reist charter før, så det kan bli spennende :) Vi skal ikke ha buss til hotellet da, har bestillt bil i stedet så vi kan farte rundt som vi vil :) Det er ihvertfall en ting jeg vil prøve når vi er der, kamelridning i Maspalomasørkenen! Og så vil jeg kjøre rundt hele øya og få med meg vestsiden. Der skal det være utrolig flott, om enn litt kronglete.

Hvor skal du feriere i sommer?

6 kommentarer

linnjones.com

31.01.2013 kl.04:05

Heldigfis! :D

frodith

31.01.2013 kl.06:19

Er det for sommeren eller NÅ? Hvis det er nå er jeg utrolig misunnelig, men hvis det er sommeren, så er jeg litt misunnelig dag også :-D Ha en fin dag :-)

gykkeshobbyblogg

31.01.2013 kl.07:37

Der har også jeg vært, og du kommer til å stor kose deg de to ukene!!

Vi drar til Kypros (Det er fast tur med ungene!) til sommeren,så litt utpå høsten går turen til Lanzarote,da uten barn! :D

Klem.

Snirkeline

31.01.2013 kl.07:45

Vi reiser til Tyskland i år. Har fått oss en 70 kvm leilighet i Moseldalen :-) Gleder oss!!!!!

Solblom

07.02.2013 kl.19:48

Åh, hørtes deilig ut!!

Når reiser dere?

muumimamma

07.02.2013 kl.21:44

Solblom: midt i juli :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits