Hvordan ser badet ditt ut?

Mitt er knøttlite, (ca 2,5 kvm innkl dusjen som bruker 1 av de kvm), og rotete. Vi må omtrent gå ut for å skifte mening der inne, og det trengs virkelig en oppussing der :/ DEN fæle gule veggen!

Jeg var inne på bloggen til Biija og så på hennes bad. Det så ikke ut til å være verdens største bad, men du og du så lekkert hun har det der :))

Mitt bad ser sånn ut: (den usminkede sannhet)

Her står jeg utenfor baderomsdøra og knipser for å få med mest mulig av badet. Legg merke til at vi har begynt å fjerne den fæle borden midt på veggen. Vi har store planer om å fliselegge badet og få hengedo og dusjvegg i stedet for kabinett der inne.

Dusjenden av badet. Dusjkabinettet er i en tragisk forfatning, døra henger på en hengsel, så vi må balansere den på plass når vi skal lukke den.

Sånn i utgangspunktet ville det sikkert vært en smal sak å fikse badet og sånn. Men så er spørsmålet da: hvor skal vi dusje og vaske oss og gå på do den uka det sannsynligvis tar å fikse opp der inne? Usj... Det blir bare til at vi skyver det foran oss til vi MÅ gjøre det....

Men nok om mitt bad. Hvordan ser DITT bad ut? Tar du utfordringen og viser det frem?

6 kommentarer

Olev

11.02.2013 kl.15:50

Hei, muumimamma

Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg :)

Biija

11.02.2013 kl.16:18

Det er mange muligheter selv med et knøttlite bad. Mange ganger er det bare litt "stasj" som trenges for å gi det en ansiktsløfting. Mitt gamle bad, i huset der vi bodde før, var neppe stort større enn ditt, med slitt tapet på veggene og svart syttitallsbelegg på gulvet, men jeg fikk det sånn noenlunde beboelig der bare med å male furuskapene i badeinnredningen hvit og få inn litt "stasj" som tok oppmerksomheten bort fra elendigheta :)

muumimamma

11.02.2013 kl.16:25

Biija: ja, male skapet er kanskje ikke så dumt :) og frem til vi får somla oss til å sette igang oppussingen, kan jeg vel muligens male veggen hvit også... Hvis jeg kommer til bak dusjen da :)

mittlillesorlandshus

11.02.2013 kl.18:48

ja! den utfordringen vil jeg ta. mitt bad er å knøtt lite så jeg har ikke vært intr i å blogge om det, men nå skla jeg gjøre det ;) prøve å få det til i morgen .

flott blogg du har

gykkeshobbyblogg

11.02.2013 kl.19:06

Så morsomt:D Jeg tar også utfordringen:)) Har linket innlegget ditt fra bloggen min!

Er masse lekkert dere kan gjøre med dette lille badet! Er en dyr,men morsom jobb!:)

Klem.

lilleskattekiste

28.02.2013 kl.15:53

Har skrevet et innlegg om mine to baderom: http://lilleskattekiste.blogg.no/1361116165_liten_sneak_titt_p.html.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits