Anbefales på det sterkeste :)

Jeg har hatt en laaaang bloggferie, hvor jeg bare har vært innom bloggen i ny og ne, bare for litt vanning og vedlikehold i mitt lille resort :) For jeg har lagt merke til at det er liv i leiren her på resortet, om ikke så mye som før, selv når jeg ikke er tilstede for å passe på og underholde gjestene mine :) Noe så koselig da!

Uansett, i løpet av min bloggferie har jeg rukket å få bli litt kjent med en flott dame som er innom og hilser på med jevne mellomrom. Hun driver sitt egne lille åpne hus her i blogglandet, og ønsker sine gjester velkommen med åpne armer. Varmen og omtenksomheten formelig strømmer fra denne bloggen! Og selv om jeg ikke klarer å linke til henne fra mobilen, så kan du finne henne her:

http://frodith.blogg.no

Frodith driver bloggen sin på en helt annen måte enn jeg har sett før, og jeg må bare si det: Hun har den luneste, mest levende blogg jeg noensinne har vært borti :)) Det nyeste prosjektet hennes er et galleri der hun skal vise frem fotografier som andre har tatt! Utstillingen starter på bloggen hennes i morgen, og du får sikkert lov å komme inn og se du også om du vil :) Hun står klar innenfor døra og ønsket deg velkommen med champagne når du kommer :)

Dette er altså min anbefaling i blogglandet for øyeblikket :) Etterhvert har jeg tenkt å komme med flere :))

4 kommentarer

frodith

11.02.2013 kl.17:08

Så utrolig koselig at du anbefaler meg :-) Nå ble jeg veldig, veldig glad, så veldig koselige ord du beskriver meg med. Jeg blir nesten litt våt i øynene her jeg sitter, og det er ikke ofte skal jeg si deg:-) Tusen takk Muumimamma! stor klem til deg <3

muumimamma

11.02.2013 kl.19:30

frodith: vet du hva? Du fortjener det :)) jeg gleder meg til å lese det du skriver, og føler meg veldig velkommen inne i sitt "gjestehus", så hva er vel bedre enn å komme med litt positive tilbakemeldinger? :)

Helge

15.02.2013 kl.14:47

Gratulerer med seieren i fotokonkurranse. Du er en verdi vinner med et søtt bilde. Er enig at Frodith er skap og kreativ på bloggen. Ville bare stikke innom og gratulere. God helg.

muumimamma

15.02.2013 kl.15:15

Helge: Tusen takk :) Ja, Frodith fortjener å bli løftet opp litt :)) For ei flott dame!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits