Art à la Muumimamma

Gjennom tiden er det flere som har villet se hva jeg maler for noe. Jeg la ut noen malerier på bloggen tidligere engang, men husker ikke helt når. Nå har jeg samlet sammen det jeg kan med mobilen, så du kan kikke så mye du bare vil, hvis du er interessert i å se da :)

Bildene ligger noenlunde kronologisk, jeg startet med akvareller, og skoene var mitt aller første maleri. Etter noen år gikk jeg over til akryl. Jeg har også tegnet litt. Men bort sett fra at jeg liker å bruke mye og gjerne sterke farger, har jeg ikke funnet noen egen stil enda.

Kos deg i mitt lille "galleri" :) Jeg legger inn flere bilder her etterhvert som jeg får ånden over meg og klasker litt mer maling på lerret :)

12 kommentarer

frodith

17.02.2013 kl.08:03

Du er så utrolig flink Muumimamma, du trenger ingen STIL, du har DIN STIL, det er da nok i massevis. Likte alt sammen jeg, og det er jo egentlig så forskjellig det du gjør, men du mestrer da det meste!! Fint lite Galleri :-) Har du noe utdannelser, kurs eller noe med maling, tegning, eller bare selvlært?? :-)

I gode og onde dager!

17.02.2013 kl.10:48

Herrejesus hvor flink du er. Skulle ønske jeg kunne male slik...

muumimamma

17.02.2013 kl.10:53

frodith: tusen takk :)) for det meste er jeg nokså selvlært. Sånn halvveis inn i akvarellperioden var jeg på kurs og lærte litt teknikker og sånt. Omtrent etter de to "syden" bildene. Og med akryl var jeg innom et kurs 4-5 ganger, for å få med teknikker, men følte egentlig ikke at jeg lærte særlig mer enn å kunne bruke palettkniv

muumimamma

17.02.2013 kl.10:55

I gode og onde dager!: å tusen takk! Det var veldig flott sagt :))

solkro

17.02.2013 kl.15:04

Dette kan du:) Kjempeflotte malerier ,flinke deg du må fortsette med dette:)

muumimamma

17.02.2013 kl.20:28

solkro: tuuusen takk :))

Lavkarbotips

15.03.2013 kl.23:37

Jeg er rett og slett utrolig imponert, utrolig fine alle bildene! Dette her kan du virkelig, gudegave;) jeg kunne ønske at jeg kunne malt bare halvparten så flott....men jeg er ikke noe god på sånt. Superstil synest jeg, vil si at du har din egen stil jeg. Jeg er rett og slett utrolig imponert, utrolig fine alle bildene! Dette her kan du virkelig, gudegave;) jeg kunne ønske at jeg kunne malt bare halvparten så flott....men jeg er ikke noe god på sånt. Superstil synest jeg, vil si at du har din egen stil jeg.

muumimamma

16.03.2013 kl.14:34

Lavkarbotips: tusen takk :) vi har vel alle hvert vårt som vi kan litt bedre en annet :) Tror nok det er mye du kan som jeg sikkert er helt grønn på :) Fant du en favoritt blant bildene?

Nemi Rebella

01.04.2013 kl.11:53

Åhhh, her var det mange herlige malerier! :D Jeg begynnte også med akvarell, men ville prøve meg på større malerier så da ble det acryl... Har ikke tolmodighet til og klasse med olje, ha ha ^_^

Maler du mye/ofte?

muumimamma

01.04.2013 kl.12:22

Nemi Rebella: tusen takk! Nei, maler ikke så ofte, jeg får så vondt i ryggen når jeg maler, dessverre

whatwouldnemido

13.10.2013 kl.13:08

Nå har jeg også kost meg med galleriet ditt, og jeg må jo bare bli med i jubelkoret: Gu'bedre så flotte bilder du maler! Og så mye forskjellig og så mange forskjellige stiler du får til! Imponerende :-) Synes bildene er knallbra, enten det er akvarell, blyantskisser eller akryl. Men jeg har en liten følelse av at det er mest "deg" med akryl, mye farger og litt "grove strøk"/en del bevegelse i bildet...

Trist å høre at ryggen hemmer deg. Jeg håper du finner en god balanse, slik at du får malt litt på jevnlig basis uten at ryggen din blir verre.

Jeg er veldig glad på din datters vegne for at du malte dette bildet av henne og hesten. En gave som sannsynligvis bare vil bli kjærere og viktigere med årene. Min gamle nabo malte hunden min. Det bildet er noe av det kjæreste jeg eier.

muumimamma

13.10.2013 kl.13:37

whatwouldnemido: å du og du! Tusen takk :)) så gøy når noen liker det jeg maler :)) Ja, tror også min datter setter veldig pris på det :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits