Premie i postkassa :))

Jippiii! I dag lå det pakke til meg i postkassa :)) Den var fra Frodith, og så sånn ut:

Jeg vant førstepremien i fotoutstillingen på galleriet hennes, og det er jammen stas! Hadde egentlig glemt at det skulle komme noe i posten, så da var det ekstra kjekt å finne pakke i posten i dag :)) Inne i pakken fant jeg en DVD serie som jeg ikke har hørt om før, men som hun liker veldig godt selv, så jeg gleder meg til å se!

Det ser ut til å være akkurat noe for meg, tenker nok jeg skal kose meg godt foran skjermen noen timer, ja! TUSEN takk, Frodith!

2 kommentarer

frodith

20.02.2013 kl.14:09

Den er storslagen, litt historisk touch, men fiktiv fortelling fra Ken Follet. Jeg elsker serien og bøkene. Krim, drama, kjærlighet, fine kostymer, ALT i ett. Og mange timer kos :-) Bra du likte det :-)

Ingarta

20.02.2013 kl.14:10

muumimamma: Fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits