Grøt er godt!

Jeg har alltid vært glad i grøt, og nå har jeg fått prøve en ny sort som jeg likte kjempegodt!

Jeg er #buzzador, noe som betyr at jeg fra tid til annen får tilbud om å teste ut forskjellige produkter, og så fortelle om produktet til venner og kjente, enten når jeg treffer dem, eller via sosiale medier. Dette kalles å buzze :)

Denne gangen har jeg fått prøve Fjordland #Byggrynsgrøt. Etter min smak er den helt topp! Den smaker godt, den metter godt, masse proteiner og forholdsvis lite karbohydrater. V is man som jeg prøver å holde seg til et kosthold med lite karbohydrater er dette ikke noe problem å spise. Bare 11 g pr 100 g grøt, og bare 3,9 av disse er sukkerarter. Likevel har den en søt og god smak, trenger ikke sukker på grøten her :)

Hva tror du? Er dette noe du kunne like?

Stikkord:

3 kommentarer

frodith

01.03.2013 kl.14:37

Deilig, må prøves :-) Jeg har sett forskjellig tørkede bær hos helsekost, også bringbær etc, det må vel være ypperlig å strø over sånt :-)

muumimamma

01.03.2013 kl.14:42

frodith: sikkert godt med tørkede, og sikkert enda bedre med friske bær og f.eks nøtter på :)

Det røde Legohuset

26.03.2013 kl.23:59

Den der er så himla god! :D Pleier å kjøpe den i perioder med mye jobb og lite tid til matlaging. Perfekt til å fylle opp magen med. :) Pleier også å blande sånn snarkokt grøt fra Toro (den der du må tilsette melk selv) med byggris. Gir byggrisen et lite oppkok før jeg blander den med resten. Nomnomnom!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits