Jippiii! Påskeferie!

Vi tok påskeferie på fredag og reiste på hyttetur til Lindesnes/Spangereid. Hadde hytte 3 meter fra stranden så plasseringen var ikke til å klage på :))

Og nydelig vær hadde vi :)) eneste aberet var vinden. Det blåste fælt! Men akkurat der hytta ligger var det heldigvis ly for vinden så vi kunne sitte ute.

Lørdag tok vi en tur til Kristiansand med Julie og venninnen hun hadde med seg, og var på kafé og kino. Så på Oz - the great and powerful. Kjekk film!

På veien hadde vi bokstavleken, noe som medfører masse latter. Vi velger en og en bokstav, og så skal vi ramse opp alt vi ser som begynner på den bokstaven. Og gjett om vi er flinke til å finne på oppfinnsomme ord som sikkert aldri ville blitt godkjent! Men tiden og turen går i allefall fort!

Resten av dagen koste vi oss bare. Og søndag dro vi til Lindesnes fyr.

Flott vær, og jentene koste seg, men fy som det blåste der! Deretter ut og spise middag før vi koste oss på hytta igjen, med spill og tv.

Mandagen slappet vi bare av før det var på tide å vende nesa hjemover. En deilig helg egentlig :) Selv om jeg klarte å bli syk. Skikkelig bihulebetennelse og bronkitt har jeg fått. Så i dag har jeg vært hos legen, og kommet hjem med et halvt apotek ... Satser på at resten av påsken blir bedre, sånn helsemessig :))

Da ønsker jeg deg en flott påske!!

6 kommentarer

frodith

27.03.2013 kl.14:02

Ser jo kjempedeilig ut, selv om litt blåst ute. Kjedelig du har blitt syk da. God bedring :-)

I gode og onde dager!

27.03.2013 kl.14:35

God bedring da....

Det røde Legohuset

27.03.2013 kl.20:10

Det er ikke morsomt med bokstavlek om man ikke kan finne på masse ord selv, eller kombinere dem. :)

God påske og god bedring!

muumimamma

27.03.2013 kl.20:54

frodith: tusen takk :) kjenner allerede at penicillinen begynner å virke, så det ser lovende ut :)

muumimamma

27.03.2013 kl.20:54

I gode og onde dager!: takktakk :)

muumimamma

27.03.2013 kl.20:55

Det røde Legohuset: Takk takk :) nei det er jo det som gjør det morsomt, når man finner på ord selv :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits