Åh, for en herlig påske vi har!

Denne påsken har vært helt eksepsjonell, og vi har nytt den i fulle drag :)

For selv om jeg har vært syk i påsken, så har jeg da jammen fått vært litt ute også. Forrige helg var vi jo på hyttetur på Spangereid i Lindesnes. Knallflott vær og masse kos.

Vi har vært på skumringstur på Tungenes utenfor Stavanger, og på langfredag tok jeg og gubbelille en liten "fjelltur" (ikke noe kjempehøyt fjell, men fjell var det uansett) til Rennesøyhodnet, en halvtimes kjøring ut på en av øyene utenfor Stavanger.

Jeg pakket sekken med kaffe, nystekte kanelboller ogkvikklunsj, og så bar det avsted :) Her er noen inntrykk fra turen i bilder :)

Starten på turen er ganske bedagelig og lettgått

Ganske flott ved Dalestemmen :)

Selv om det kanskje ikke er så bratt, er det masse opp og ned, og er man syk, så er hver minste bakke TUNG å gåHer er vi nesten fremme, og tar kaffepause. Og turen gikk gjennom både skog og mark og knauser på vei hit opp. Masse opp og ned hele tiden


Her er "hodnet", men vi valgte å ikke klatre opp dit, for jeg ble fryktelig sliten på veien, og ryggen min ble i tillegg ganske kranglete.

Vi gikk en annen vei tilbake, og første del av hjemveien gikk ganske bratt nedover gjennom tett skog, før plutselig alt var bart igjen, og mye mindre opp og ned enn på oppturen :)

Eneste stopp vi hadde på tilbaketuren var i et einerkjerr, hvor jeg sanket med meg 3 bæreposer med einerkvister til vår lille hagedings. (kaninen Willy)

Alt i alt en bra tur, i flott vær.

Nå har min mor og far kommet hjem etter 8 uker på Gran Canaria, så jeg tror jeg skal hive meg i bakinga og lage litt kaffemat til de kommer på en snarvisitt senere i dag :)

3 kommentarer

Vera Lynn

31.03.2013 kl.14:25

For noen flotte påskebilder, og så deilig å ikke se snø.... Til tross for at vi har hatt masse fint vær i påsken, ligger det fortsatt masse snø på bakken. Jeg har en avslappende påske, og sitter å nyyyter solen og varmen :o))

Ha en fortsatt fin påske!

gykkeshobbyblogg

31.03.2013 kl.14:47

Så fine bilder av påsketuren din! Her er det altfor mye snø til å kunne gå å kose seg på tur, så her må vi vente litt med å gå i skog og mark uten snø!

Her har vi også hatt en nyydelig påske med fint vær hver eneste dag! Sol fra skyfri himmel,men med 10 kuldergrader om natta så har det ikke vært mere enn rundt 3 grader om dagen,så jeg må innrømme at noen lange gåturer har det ikke blitt her:p

Ha en fin søndag,og fortsatt en God Påske!

Klem.

frodith

31.03.2013 kl.15:04

Herlige bilder! Synes du har vært kjempeflink til å ha vært syk i tillegg :-).. Jeg har kun gått 50 meter til nærbutikken, de siste dagene.. Men deilig å ha vinduet åpent og kjenne sola som er der ute :-) Her er det ikke mye snø lenger heller :-)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits