Det brenner mange plasser denne påsken

Og her er intet unntak. I natt tok jeg dette bildet fra kjøkkenvinduet mitt. Noe uskarpt, men tydelig nok.

Tvers over fjorden her er det en stor lyngbrann, og i natt trakk brannmanskapene ut, med unntak av et par vakter til å følge med. Brannen var ikke under kontroll, og blusset visst opp i løpet av natten (det vises jo tydelig på bildet mitt da), etter hva nyhetene sier. Ekkelt å vite at min venninne ikke bor så langt derfra!
Nei huff. Måtte de snart få kontroll på beistet!

Når det er SÅ tørt som nå, MÅ folk tenke seg om før bruk av åpen ild!

Og her er det tydelig at det brenner godt enda. (Dette bildet er tatt fra samme sted.... Rart hvor forskjellig det er når det er dag og natt)

5 kommentarer

Uff, det var da fælt!

frodith

01.04.2013 kl.10:48

Den siste brannen jeg hørte om,ikke sikker på om det var i området Stavanger.. , men de sa nå nettopp på nyhetene om en av brannene at den skyldtes en sigarettglo... ILLE!!

muumimamma

01.04.2013 kl.11:19

frodith: jo, det er den brannen, leste i avisen at de regner med at noen har slengt fra seg en sigarett. Og det er ikke bedre med folk som trosser totalforbud mot åpen ild og fyrer opp engangsgrillen når det er så tørt. Det var det noen som gjorde da vi var på tur på fredag, og de satte den bare rett innunder en steinhelle rett ved masse tørt gress! Litt av en ting å lære alle ungene de hadde med seg. Og ikke minst, utrolig respektløst! Og en av dem satt og skrøt av hvor flink han var å si fra til brannvesen hver gang han skulle bruke ild ute. HA HA sier nå jeg. Det ville de aldri gitt tillatelse til!

tromsfruen

01.04.2013 kl.18:47

Huff! Men det har jo vært tørt i veldig lang tid.

muumimamma

01.04.2013 kl.22:26

tromsfruen: ja, og da burde jo folk skjerpe seg :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits