Nytt klattverk fra i dag :)

Jeg liker å leke med farver! Vanligvis er jeg litt fiksert på detaljer, men det er ganske befriende å bruke grove strøk av og til, og bare gi blaffen i alle de små detaljene. Bare la farvene spille sammen og la det bli hva det blir :)

12 kommentarer

frodith

17.04.2013 kl.06:04

Den var KUUUUL faktisk.. :-) skikkelig spennende, litt skummel og levende :-) Flink du er :-)

muumimamma

17.04.2013 kl.12:27

frodith: Så morsomt da :) Når du sier det, så ser jeg også at den ser litt skummel, kanskje litt fandenivoldsk ut :)) Det var ikke det som var tanken, men med den litt flammende bakgrunnen gir den kanskje det inntrykket :) Ikke sikkert det ville vært det samme med en dus og lett bakgrunn :)

frodith

17.04.2013 kl.12:32

Ikke bare bakgrunnen, men det grønne og gule på mulen også... Litt Munch-aktig :-D i strøkene dine, og øynene er VELDIG mørke. Synes det var kult den var skummel jeg :-D

muumimamma

17.04.2013 kl.13:00

frodith: Jøss! Og så Munch da :)) vanligvis er jeg ikke så grov i strøket, men som jeg sa, av og til er det morsomt å leke litt med farver, og bare drite i alle detaljene som jeg har en tendens til å henge meg opp i :) Så lenge det går an å se hva det forestiller, kan jeg klare å bevege meg litt ut av komfortsonen. Klarer ikke helt å gjøre abstrakte greier. Jeg må ha noe gjenkjennelig i bildene mine :)

Unni

18.04.2013 kl.15:10

Jeg er forholdsvis ny i bloggverdenen og har ikke hat tid og stunder til å lage min egen blogg, er i full jobb, men har lovet Frodith at jeg kommer sterkt tilbake til høsten/vinteren :-) Leser at du IKKE vil ha 'sånne som meg', men jeg MÅTTE bare kommentere bildet :-) Det skulle jeg gjerne hatt på veggen, tøft, grovt og litt mystisk, det liker jeg :-)

muumimamma

18.04.2013 kl.15:34

Unni: tusen takk for det :) Alltid kjekt å høre at noen liker det jeg lager :) Men hva mente du med "sånne som deg"? Jeg har en allsidig smak når det gjelder blogger, og de jeg ikke ønsker å ha på vennelista mi, er stort sett disse som utelukkende er ute etter å komme seg til topps på listene, og tigger etter kommentarer, og kommenterer på andres blogger uten å ane hva de kommenterer på. Jeg liker å vite at når folk kommenterer mine innlegg, så er det fordi de har en mening om det jeg har lagt ut :)

Unni

18.04.2013 kl.15:47

Sorry, du skriver 'og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for'. Da ble det litt feil, men en forklaring på at jeg IKKE har egen blogg enda :-( Ny i gamet vettu, men jeg lære nok dette med venneliste, spamming osv......

muumimamma

18.04.2013 kl.15:56

Unni: Hehe, det er ikke et must da, men jeg liker såklart å følge dem jeg er venner med, og har absolutt ikke noe imot kommentarer, så lenge det ikke er slike "fin blogg, kommentere tilbake", type kommentarjegere og sånt :)

muumimamma

18.04.2013 kl.16:00

Og du er hjertelig velkommen til å hyle ut når du får deg blogg :) Mitt førsteinntrykk av deg tilsier i allefall en interessant person med mange spennende lag! Sånt kan jeg like :))

Unni

18.04.2013 kl.16:07

Takk for komplimentet :-) Jeg hyler høyt når bloggen min er klar :-O Ha en fortsatt god ettermiddag og kveld :-)

muumimamma

18.04.2013 kl.16:46

frodith: nå tror jeg at jeg vet hva jeg vil kalle følelsen i det bildet: Ildfull, en dyp flammende og litt mørk følelse :) Eller hva?

frodith

18.04.2013 kl.17:08

Ja, veldig mørk og ildfull Du skal jammen være stolt :-)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits