Loppemarked? Kjekt for noen. Ikke for alle...

Vi bor ca 100 meter fra ei kirke. Og i den kirka arrangeres mange forskjellige ting.

Når man bor sånn som vi gjør, i en 4-manns bolig, og alle fire leilighetene må parkere bilen i gata utenfor huset, kan det by på problemer hver gang det er et arrangement i kirka. Spesielt når det er loppemarked. Da er det nemlig ekstra mange som dukker opp. Det er kaos for å få parkert bilene. Parkeringsplassen ved kirka er full, og folk nærmest slåss om de "ledige" plassene rundt omkring i de nærliggende gatene.

Dette betyr at så lenge det pågår, må vi holde oss hjemme. Hvis vi prøver å ta oss en tur ut med bilen, må vi vente til arrangementet er ferdig før vi kommer hjem igjen. Det finnes ikke en ledig flekk å parkere på. Folk er hensynsløse og setter bilene hvor som helst. Også foran utkjørsler og garasjer og hvor som helst hvor det finnes en luke med plass til en bil.

I dag er det loppemarked. Jeg skulle vært på en butikk 4-5 km herfra. De stenger klokka ett, loppemarkedet slutter klokka to. Og dilemmaet er om jeg kan kjøre ut. Kan ikke vente til mandag, vil gjerne kunne sette bilen fra meg uten å måtte vente en time...

Grrrrr!

6 kommentarer

Det røde Legohuset

20.04.2013 kl.12:09

Æsj, egoister... kan de ikke bare ta bussen? :P

muumimamma

20.04.2013 kl.13:02

Det røde Legohuset: enig! Det går busser forbi her hvert 7-8 minutt!

frodith

20.04.2013 kl.13:12

Uff, slitsomt dillemma, irriterende :-(

muumimamma

20.04.2013 kl.13:19

frodith: nå har jeg vært ute, og til min store forbløffelse fikk jeg faktisk parkert da jeg kom hjem :)) det er første gang!

Lavkarbotips

20.04.2013 kl.15:29

Slikt er sinnsykt irriterende, jeg hadde faktisk aldri gjort det der.... Uansett så hadde jeg aldri parkert på noe som ser ut som private plasser osv. Jeg parkerer faktisk INGEN steder som ikke er tydelig offentlig parkering, hadde ikke hatt samvittighet til det:-)Godt at det ordnet seg!

muumimamma

20.04.2013 kl.15:41

Lavkarbotips: samme her, litt respekt bør man ha når man parkerer.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits