Jippi!! Endelig skippelig app fra Blogg.no!!

Det var på tide at blogg.no fikk ny app! Nå har den alle funksjoner jeg trenger. Og for meg som ikke lenger har PC å bruke, teller det MYE!

Tusen takk til de som har laget denne oppdateringen! Skikkelig bra!!

10 kommentarer

Mariell!

23.04.2013 kl.10:20

var virkelig påtide med en ny app nå! ^^

muumimamma

23.04.2013 kl.10:34

Mariell!: ja! Helt enig!

Solblom

23.04.2013 kl.11:22

Endelig en skikkelig oppdatering ja :-) Det er visst fortsatt sant at den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves :-)

frodith

23.04.2013 kl.12:13

Jeg har heldigvis data og internett, hadde ikke klart å lage innlegg på nettbrett jeg... Må skrive touch når jeg jobber med innleggene, for det er så mye som skal ned FORT. Kan jo koble tastatur til noen nettbrett har jeg skjønt.. er jo en ide kanskje... Men foreløpig skriver jeg innlegg på data, men kan gjerne skrive kommentarer etc på nettbrett. Og har en elendig mobil... funker ikke til NOE :-D Ha en fin dag Muumimamma :-)

muumimamma

23.04.2013 kl.13:06

Solblom: ja heldigvis :))

muumimamma

23.04.2013 kl.13:08

frodith: jeg har tastatur til nettbrett, men det hjelper lite hvis appen er så minimal som den var før oppdateringen :)

Blunck-sieri

23.04.2013 kl.14:39

Hmm....jeg har pc (opptil fler...som alle fungerer "såder"....men ettersom jeg har sånn fancy Iphone mobil...kjøpt aug 2012. Så tenkte jeg at jeg kunne benytte blogg.no der også.. men jeg er lite teknisk..pga manglende interesse og kognitive vansker som gjør det vanskelig å konsentrere seg og lære nye ting blant annet. Om det er Iphone, el en smart tlf da ( du har (jeg har nesten ingen app på den) hvordan får jeg denne blogg appen...kort fortalt, men med teskje? Husker ikke en gang hvordan jeg fikk de jeg har jeg :p bruker jo Facebook mye fra mobilen men ikke stort annet....

muumimamma

23.04.2013 kl.15:07

Blunck-sieri: det er enkelt: du åpner AppStore, søker på Blogg.no og installerer det. Så er det bare å skrive inn brukernavn og passord akkurat som på pc'en og vips, den er klar til bruk. Og appen er så enkel at du vil forstå den med en gang ;) lykke til!

Blunck-sieri

23.04.2013 kl.15:28

Hihi er det mulig! Tusen takk :-) nå er jeg allerede i gang .-)) jeg har til og med folk som er ansatte for å være min hukommelse osv..pga gullfiskhjernen min .-) men kan jo ikke la de bistå med hver eneste tanke og ide jeg har....så da tenkte jeg at jeg fikk "bry" noen andre hehe. Tusen tak for hjelpen, og ha en strålende flott vårdag videre der i Vest :-)

muumimamma

23.04.2013 kl.16:17

Blunck-sieri: ingen problem :) man må jo hjelpe til der man kan :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits