Dette blir en fin helg :)

Vi skal i bryllup :) På torsdag kveld tar vi nattoget til Oslo, og klokken 12 på fredag går vi om ord i Color Magic for å feire bryllup på vei til Kiel :) Det er min svigerinne som skal gifte seg, så det blir koselig med hele svigerfamilien samlet :)

Jeg tar med meg en flott lang kjole som jeg skal ha til middagen, og to kortere og enklere kjoler å velge i til kvelden i tilfelle det blir dansing og sånt :))

Vi kommer tilbake til Oslo klokka ti på søndagen, og da har nesten 6 timer på oss før toget går hjemover, så da skal vi en tur til Skedsmokorset og besøke min eldste datter :) Det blir fint, for jeg har enda ikke fått besøkt henne siden hun flyttet østover. Har litt dårlig samvittighet for det da, så en snartur innom er bedre enn ikke i det hele tatt :)

Så nå må jeg bare få sjekket over dressen til gubbelille og stryke skjorta hans, og pakke det vi trenger, så er vi klar!

Og så har jeg fiffet opp neglene til bryllupet :)

9 kommentarer

frodith

24.04.2013 kl.16:20

Utrolig fin kjole Muumi :-) Den var en skikkelig fin prinsessekjole!! :-) En gang må jeg også ha en så fin kjole å pynte meg med :-) Håper det blir en hyggelig helg da :-)

muumimamma

24.04.2013 kl.17:13

frodith: takk :)) min er svart da, og sydd etter mine mål, så den er ikke fullt så smal, men ellers er den lik :) Jeg har aldri hatt en så flott kjole før :)))

frasoloppgangtilsolnedgang

24.04.2013 kl.19:16

wow, for en nydelig kjole :)

Anne

24.04.2013 kl.19:47

Den kjolen var bare sååå fin :) Så hyggelig med tur og bryllup ikke minst. Bryllup er alltid gøy, og lurt å ta med litt forskjellig til skift. Neglene var jo også lekre og kunstneriske. Må jo bare bli gøy det der. Kos deg masse :)

muumimamma

25.04.2013 kl.01:55

Anne: tusen takk :) jeg er veldig fornøyd med kjolen ja :))

muumimamma

25.04.2013 kl.01:55

frasoloppgangtilsolnedgang: tusen takk :)

Blunck-sieri

25.04.2013 kl.09:03

Ååå så fin kjole ja, nydelig! Og neglene .-) tror ikke jeg har hatt manikyr siden 80 tallet en gang..lekkert, en dag skal jeg også prøve. De er jo så kreative og flinke med sånt i dag. Det kommer nok til å bli en flott helg, med tur, bryllup, og med besøk hos datteren din :-) nyt det masse!

muumimamma

25.04.2013 kl.09:07

Blunck: jeg har aldri gått til manikyr noen gang, men jeg koser meg en og annen kveldsstund med neglelakkene mine :) Det er ikke så vanskelig å få til. Gleder meg til både bryllup og besøk ja :))

Blunck-sieri

25.04.2013 kl.10:07

Å har du fikset de neglene helt selv! Utrolig lekkert :-) så flink du er som fikser sånt selv! Tror jeg er for skjelv til det..men jeg har jo en tenåringsdatter, kanskje jeg skal la henne få slippe til å utfolde seg på mine negler en dag ;-) ja kos deg og nyt!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits