Straks klar :)

Venter bare på to ting nå, før jeg kan lukke koffertene:

Gubbelille må komme fra jobb så han kann finne frem klær til helga. Han trenger ikke mye, men BARE dressen blir kanskje litt lite. Dessuten toalettsakene til frøken Julie. Har forresten pakket ned mitt ganske nyervervede reisedampstrykejern. Så slipper vi krøllete klær i bryllupet :)

Julie har vært helt fortvilet, for skolen arrangerer årlig et diskotek for 5-7 klasse, og selvfølgelig er det nå i kveld, og vi reiser jo i kveld. Heldigvis for henne går ikke toget før kvart på elleve, og diskoen slutter klokka ni. Så da får hun gå på det likevel :)) Nå driver hun og lader opp til disko:

Trøtt i trynet med små søte snorkelyder. Og jeg kjenner følelsen. Litt småkald i kroppen, under et deilig pelspledd. Da kommer søvnen snikende sammen med varmen i kroppen :) Utrolig deilig!

Ok... Foreløpig alt for i dag!
Mulig jeg slenger ut et og annet innlegg fra båten og Kiel i løpet av helga. Får se om jeg har tilgang til Internett.
God helg! Det skal hvertfall jeg ha!

2 kommentarer

frodith

25.04.2013 kl.19:42

God tur da :-) Kos deg i fine kjolen :-)

Solblom

26.04.2013 kl.12:13

God tur :-)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits