Kom mai, du skjønne.....

Mai er en fantastisk måned, da våren eksploderer rundt oss! Og det skjer mye også i mai, så det blir mange fridager! 1. mai er arbeidernes dag, 8. mai er frigjøringsdagen (men ikke fridag), 9 mai er himmelspretten, med påfølgende skolefri den 10. 17. mai er jo grunnlovsdagen, og den 18-20 er pinsen... Som sagt, masse skolefri for barna :)

I nordnorge derimot kommer ikke alltid våren i mai, så de har endret litt på teksten til "kom mai, du skjønne milde":

Sånn er det å være nordlending...

Men over til noe annet, ikke like hyggelig... For 2 1/2 uke siden etter foreldrekonferanse tråkket jeg skikkelig over så ankelkula smalt i asfalten. DET var så vondt at jeg ikke klarte å reise meg engang! Julie måtte springe hjem etter krykker til meg, og aldri har jeg brukt så lang til på de 2-300 meterne hjem fra skolen før! Litt is lindret de verste smertene, men da kvelden kom var det så vondt at jeg reiste til legevakten og fikk beskjed om at et leddbånd var revet av. Jeg har gått og haltet siden, først med krykker, og nå med ankelstøtte. Vi var i bryllup i helga, og jeg ble nok veggpryden hele helga, siden jeg har fått streng beskjed om ikke å danse :( Foten min ser sånn ut nå:

Gulgrønn, uten å ha vært blå, og enda like hoven. Heldigvis er den ikke like vond lenger, så lenge jeg passer meg og tar det med ro. Men det kan nok ta tid før jeg kan ta meg en fjelltur eller noe tror jeg...

8 kommentarer

synnovesyr

01.05.2013 kl.23:54

Ha ha,en artig versjon av sangen:) får håpe våren kommer nordover snart. Den anklen din så slett ikke god ut nei,du får ha god bedring.

frodith

02.05.2013 kl.06:01

uff, den så fæl ut fremdeles, hoven.. Stakkar! Men deilig med mye fri i mai, da skal jeg kose meg både her og der :-) Det er jo i mai det er sommer her i Oslo, ikkke på sommeren.... til vanlig da..

Vera Lynn

02.05.2013 kl.10:08

Så kjedelig med ankelen din da... Best å ta det med ro og ikke gå for mye på den, da tar det lengre tid innen du er bra igjen.

Kan jeg få stjele mai sangen din til facebook??

muumimamma

02.05.2013 kl.14:11

Vera Lynn: tar det litt med ro ja :) stjel ivrig, fant den på FB selv :)

muumimamma

02.05.2013 kl.14:11

frodith: ja mai er en herlig måned :)

muumimamma

02.05.2013 kl.14:12

synnovesyr: takk for det :) nå bor ikke jeg nordpå selv da, men syns bare den varianten av sangen var litt morsom :)

frodith

02.05.2013 kl.14:16

Ja, herlig :-) Her skinner sola, jeg skal gå ut i været og trimme litt tror jeg :-) Nå ligger forresten overraskelsen ute på bloggen, jeg tenker du kanskje vil være med :-)

muumimamma

02.05.2013 kl.14:48

frodith: jepp, så klart! Har sendt deg et allerede, etter mye om og men i hodet mitt :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits