30 day Challenge, dag 2: 10 fakta ingen vet om deg

Dette blir vanskelig, men jeg prøver:

1: Jeg hater skitt under neglene, får helt noia av det, likevel arbeidet jeg som landbruksvikar i mange år.

2: Jeg har fryktelig masse av dette: vesker, parfymer, neglelakker, smykker og bøker. Burde sikkert kvittet meg med noe av det, men det er vanskelig!

3: Jeg samler på dassbøker. Nå er det visst kommet ut en ny, så da må jeg på dassbokjakt!

4: Da jeg var 6-7 år holdt jeg på å drukne 2 ganger. En gang i ei moltemyr og en gang i et båthus.

5: Da jeg var liten bodde jeg en liten stund på Skogn. Derfra flyttet jeg med hest og slede!

6: Jeg fullførte ingen utdannelse som ungdom, men har etter 2000 utdannet meg både til grafiker og IT-kandidat.

7: Jeg nærmer meg 50-tallet, men har ingen barnebarn enda, sikkert likegreit det. Da får mine barn være unge enda en stund :) Men jeg er "mormor" til Willy da:

Er ikke han en skjønning, vel?

8: Jeg er ikke fan av potteplanter, men elsker avskårne blomster :) Planter som skal bo hos meg må tåle å få vann bare en gang pr mnd. Ellers har de ingenting hos meg å gjøre.

9. Jeg hater kroppen min. Før var jeg tynn og spenstig. Men etter nesten å ha doblet vekten, og slanket vekk mye av det igjen, henger magen som jeg IKKE får vekk. Jeg ser forresten ut som Frankenstein etter alle operasjonene :(

10: Er det under 24-25 grader i stua fryser jeg, men har ingen problem med å ligge oppå dyna når det bare er 15-17 grader på soverommet! Snodig...


Og jo! Et nr 11 også: jeg har knipsa prins Harry!

5 kommentarer

Solblom

03.05.2013 kl.10:54

Du er fin, Muumimamma!!!! Vi må bli flinke til å verdsette oss selv. Som manma, kone, venninne, ja som menneske. Dét er iallefall mitt mål i mai.

Solblom

03.05.2013 kl.10:57

Forresten artig at du også har begitt deg ut på denne ;-) Det er jo en interessant challenge..

frodith

03.05.2013 kl.11:53

Herlig å lese om forskjellige ting ingen vet. Jeg hadde jo også en liknende :-D tatt fra dette challenge-opplegget :-) men med egen vri. Vrir og vender :-D Morsomt at du har DASS-bøker da, hvor kjøper du dem? Jeg har faktisk aldri hørt om dem,og de trenger vi jo :-) er jo litt på dass,he-he.. Lurer på om temperaturen i kroppen skur seg opp på nata? Den gjør vel egentlig ikke det men... jeg har samme problemet. Vil ha det KJEMPE-kaldt på rommet når jeg sover, hvis ikke må jeg oppå, garantert... Men å sitte i stua å fryse, nei fysj!! Ha en fin dag Muumi :-)

muumimamma

04.05.2013 kl.09:46

frodith: hehe, dassbøker mine har jeg kjøpt på Rimi eller OBS. Og de har dem vel sikkert på bokhandlere som forhandler bøker fra Cappelen Damm :)
La forresten til et punkt elleve også jeg, hehe!

muumimamma

04.05.2013 kl.09:48

Solblom: Åjada, jeg verdsetter meg selv, jeg klarer bare ikke å bli fortrolig med denne magen min. Den passer så dårlig inn med mine lange slanke bein :(

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits