Innvandrere og innvandrere er to forskjellige ting....

Fant et innlegg på Facebook av Synøve Utne, som jeg gjerne vil dele med de som har interesse av å lese. Jeg syns det er veldig bra skrevet:

Jeg vil ikke ha deg her!

Du som kommer til mitt land, behandler meg respektløst og stempler meg som hore fordi jeg er norsk.
Jeg vil ikke ha deg her.

Du som arrogant ser ned på de som gir deg penger, som har gitt deg et nytt liv borte fra den fattigdommen du har levd i tidligere.
Jeg vil ikke ha deg her.

Du som krever at din tro skal respekteres, mens du samtidig forakter meg og min tro. Dine lover skal innføres selv om de strider imot norsk lov.
Jeg vil ikke ha deg her.

Du som tar deg tilrette som om det er den største selvfølge at norske skattepenger skal forsørge deg fordi du nekter å integrere deg og få deg en jobb.
Jeg vil ikke ha deg her.

Du som forlanger at våre tradisjoner skal forandre seg for å tilpasse deg .
Jeg vil ikke ha deg her.

Alle andre, de som intergrerer seg, respekterer vår kultur og vår tro, er hjertelig velkommen. Men de som kommer for å utnytte, spre dritt, se ned på det norske folk og forakter dem bak sine falske smil....

Jeg vil ikke ha dere her.......

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits