30 day Challenge - 3 yndlingssanger akkurat nå

Jeg tror den som har laget denne utfordringen må være litt gal eller noe....
Jeg liker selvsagt masse musikk, men for det første så aner jeg ikke hva sangene heter, og dessuten aner jeg heller ikke hvem som synger sangene.

Jeg hører masse på NRK mp3, og liker musikken der. Så det får bli mitt svar: yndlingssangene mine finner du til enhver tid på NRK mp3.

4 kommentarer

frodith

05.05.2013 kl.15:50

Jeg er som deg :-) Hører på mye, men har ikke noen som 3 sanger liste. Har mer 3 artister i så tilfelle... ;-)

muumimamma

05.05.2013 kl.17:06

frodith: Tror vi har mange likheter egentlig, på mange forskjellige områder, noe som gjør at jeg håper å en vakker dag få treffe deg på ordentlig :) Tror det kunne vært kjempegøy :)

Fotballmammaen

06.05.2013 kl.11:59

Hahaha

Når denne utfordringen kom så følte jeg meg utdatert, men våget ikke å si det..

Jeg føler meg fortsatt utdatert - men ikke alene om å være det :) Takk!

muumimamma

06.05.2013 kl.12:22

Fotballmammaen: hehe, har mine tvil om at du er utdatert da, kanskje heller litt mer som meg som liker det du hører men ikke gidder bry deg med hva sangene heter eller hvem som synger, så lenge det høres bra ut :)
Passer det med en kaffe en dag forresten?

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits