30 day Challenge - dag 5, en sang som får meg til å gråte

Christina Aguilea - Hurt

Når jeg hører den sangen tenker jeg på Merete. Det er så mye i den sangen som minner om henne. Ikke alt, men mye. Den er såååå trist! Christina Aguilera skrev den sangen til sin far etter at han døde, og det gjør den bare enda tristere syns jeg, for hun synger med så masse følelse og sorg.... Da kjenner jeg klumpen i halsen og tårene som presser på.

3 kommentarer

Fotballmammaen

06.05.2013 kl.11:52

http://www.youtube.com/watch?v=wwCykGDEp7M

Nyydelig sang!!

muumimamma

06.05.2013 kl.12:04

Fotballmammaen: Ja, den vakreste og mest følelsesladede sangen jeg noengang har hørt tror jeg :)

Unni

06.05.2013 kl.15:48

Det er en sang som får i gang følelsene hos meg også. Ellers er det en sang til jeg faktisk kan begynne å 'sippe' av, jeg får SÅ hjemlengsel, selv om Norge også er hjemme etter 20 år. Husker ikke hvem som synger den, men noe er teksten er: "Ikke gråt om det er vinter og det snør, det kommer sommer etter den som alltid før..." og nå er det heldigvis snev av sommer her :-D

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits