30 day Challenge - dag 6, en ting jeg aldri kommer til å gjøre

Her kan jeg sikkert finne mange ting jeg kunne nevnt, å plukke ut en var faktisk litt vanskelig!

Hm... Skal vi se....jeg klarer det ikke, så da strekker jeg utfordringen til litt flere ting. Alle bildene er funnet på Google, så det er sagt:

Å være dekket av bier er noe jeg ALDRI kommer til å gjøre, ikke frivillig hvertfall! Jeg er så redd for sånne flyvende stikkedingser at ungene mine ler av meg hver gang jeg spretter opp og hyler og veiver med armene og springer vekk hver gang en sånnen kommer i nærheten av meg.

Spise insekter. Æsj! Noe så ekkelt! Jeg blir kvalm bare av tanken på å putte et insekt i munnen, uansett hvor yummy det er i enkelte kulturer!

Bestige Mount Everest. Å leke med livet på den måten er ikke min greie. Fatter ikke hvorfor folk velger å risikere livet bare for å stå på toppen av et fjell. Det er livsfarlig, og MANGE har møtt døden der oppe, fordi de er så egoistiske. Og de setter mange andres liv i fare også i sitt eget forsøk på å leke helt. Hallo?? Det er bare et fjell!

Backpacking, spesielt i kombinasjon med fjell. Ryggen min tåler knapt en halvtime på tur med en bitteliten tursekk med termosen oppi, før jeg må gi tapt og knapt klarer å stå oppreist. Hvis jeg kunnet slippe å bære noe som helst, så kanskje, men jeg har ikke samvittighet til å belemre andre med alt mitt på en sånn tur. Men med en frisk rygg (ønsketenkning) hadde jeg vært med på flekken!

Hoppe ut av et fly! Det er jo helt idiotisk! Med en liten ryggsekk med en stoffduk og noen tråder oppi som skal folde seg ut som en stor vinge og bære deg sakte men sikkert ned mot fast grunn. Hva hvis ikke alt fungerer som det skal da?? Da styrter man rett i døden! Neitakk... Jeg er litt for glad i livet til det

8 kommentarer

Hanne

07.05.2013 kl.12:35

Helt enig med deg, ikke gjør dette:))

Ja,en backpacking kunne jeg kanskje ha tenkt meg:))

Ha en fin dag!!

I gode og onde dager!

07.05.2013 kl.12:46

Ja det ville ikke jeg heller

muumimamma

07.05.2013 kl.12:59

Hanne: ja en backpacking i fjellet med telt og sovepose sammen med gubbelille kunne jeg gjerne tenkt meg, men stakkar, det er umenneskelig å forvente at han skal bære alt for oss begge. Jeg klarer ikke engang å gå og bære på DS kameraet en hel tur uten å måtte putte det oppi sekken hans. Selv om han sier at det er greit, så får jeg like dårlig samvittighet hver gang vi skal ut på tur, selv om jeg forsøker å pakke tursekken så lett som overhode mulig. Så det blir nok aldri noen backpacking på meg.

muumimamma

07.05.2013 kl.12:59

I gode og onde dager!: godt å se at det er flere som tenker som meg :)

Fotballmammaen

07.05.2013 kl.14:45

Backpacking har jeg allerede gjort og kan anbefales, iallefall i et litt roligere tempo enn det vi hadde, hehe

muumimamma

07.05.2013 kl.15:00

Fotballmammaen: ja den som bare kunne :) Men som sagt, for meg blir nok det bare ønsketenkning.
Vi hadde en delvis "backpackertur" i 2005, før ryggen min tok kveld. Det var en slags interrail i Norge med ungene, og hver sin ryggsekk. Men da gikk vi jo ikke så langt om gangen, bare fra toget til det vi skulle bo. Så ble sekkene stående der mens vi utforsket omgivelsene :)

frodith

07.05.2013 kl.15:17

Ja, det er helt klart noen av de tingene jeg ikke ville gjort også :-D det minst avskrekkende er fjellturen for min del ;-)

muumimamma

07.05.2013 kl.15:20

frodith: for meg og, altså ikke mount Everest da :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits