En forsmak på sommeren?

I går våknet jeg til en nydelig dag! Sola skein fra blå himmel, og det var varmt og deilig!

Jeg startet dagen med en tur til fysioterapeuten, som jeg gjør omtrent en dag i uka. Etter kreftbehandlingen for 3 år siden har jeg fått lymfeødem i venstrearmen, og må ha drenasje regelmessig. Jeg har fått lymfepresse hjem, men etter flyturen til London i høst har det gått dypere inn i muskelvevet, og dette tar altså ikke den maskinen.

Hos fysioterapeuten hadde endelig de nye kompresjonsplaggene kommet, så nå kan jeg fly uten å måtte plages i dagevis med spreng i armen :)) Vel, nok om det, dette ble litt avsporing, jeg skulle jo snakke om sommer!

Som sagt, en deilig dag, varmt og godt, og jeg tok på meg sommerskjørtet. Et langt, flagrende og småblomstrete skjørt som det bare oser sommer av! Og jeg var i kjelleren og fant frem sommerjakkene mine også. Herlig å slippe den tunge vinterjakka!

Vel hjemme tok jeg livet nesten helt med ro. Dvs nesten. Først brettet jeg klær og la i skapet, så rydda jeg litt på soverommet som har sett ut som et katastrofeområde i det siste, og SÅ: ut og nyte sommeren!

Med boka mi, ei flaske vann og litt druer var jeg klar som et egg. Og jammen var det varmt i solveggen! Så varmt at jeg holdt på å renne bort!

Løsningen ble parasoll. Den ser sikkert ut som et klenodie fra 70-tallet, men faktisk er den kjøpt i dette årtusenet :)

Under den klarte jeg å sitte i ca 10-15 minutter før jeg måtte rømme inn. Det var så varmt at jeg ikke orket mer. Sånn er det vel når man plutselig får sånnen sjokkvarme. Og det får meg til å tenke på ferien. Når jeg sliter i 18 grader under en parasoll her, hvordan kommer det til å bli på Gran Canaria i 30 grader i ferien, tro?

Vel, den tid den sorg. Nå skal jeg kose meg på kaffetreff på kjøpesenteret rett her borte. Blir spennende å se hvem som kommer, om jeg blir kjent med noen nye i dag :) En dag i uka i snart halvannet år har jeg arrangert kaffetreff om formiddagen, gjennom venneklubben. Det er kjempesosialt og veldig kjekt å treffe nye mennesker. Man vet aldri hvem, eller hvor mange som kommer. Fra 1- ca 15 stykker, gamle og unge, noen faste, andre nye.
Spennende!

Ha en aldeles strålende dag! Det har jeg tenkt å ha :))

10 kommentarer

Det røde Legohuset

08.05.2013 kl.11:24

Ååh, så deilig! :D Vel, ikke lymfedrenasje-opplegget, men varmen! Har dratt på meg shortsen selv, og har planer om å stå på huet i blomsterbedet i dag. Nyte det mens man kan! Ha en fin dag, mummiimamma!

muumimamma

08.05.2013 kl.11:32

Det røde Legohuset: vel, de lymfegreiene blir en vane, så jeg tenker ikke så mye på det egentlig. Kos deg i bedene dine :))

solkro

08.05.2013 kl.11:37

Ha en fin dag på kaffetreff :)

Goe knib<3

frodith

08.05.2013 kl.12:19

Det blir sikkert litt sånn STILLESTÅENDE luft der på terrassen. Jeg er også spent på hvordan det skal bli i Kroatia i sommer, men der får jeg bare ligge PAL i vannet hvis jeg vil renne bort :-D Kos det med kafebesøket, og behold det deilige skjørtet på :-)

Hanne

08.05.2013 kl.14:15

Det er veldig deilig med sol, men det kan bli intens nå i starten kjenner jeg.

Så moro med slik kaffetreff, håper det kom mange.

Ha en fin dag i solen:))

Unni

08.05.2013 kl.14:30

Koselig med organisert kaffetreff på senteret :-) Jeg er født HEIT, hehe, så i går lå jeg midt i sola og bare malte som en katt. Nå sitter jeg på solsenga, men nå forsvinner sola, brrrr!!! I de beste soltimene i dag var jeg på jobb. Vi er hjemme i Madrid hele juli og i fjor var det 36 VARME hver dag - ME LIKE, hehe, men vi har det kjølig inne. Her i Norge åpner alle vinduer og dører når varmen kommer, i Spania stenger vi varmen ute, og lukker alt :-) Gled deg til Canari HOT du, forandring fryder og du kan jo hoppe i havet å kjøle deg :-D

muumimamma

08.05.2013 kl.15:13

Unni: Ah! Du er spansk? Da forstår jeg at du liker å renne vekk i sola ;)
Jorda, jeg gleder meg som en unge til ferien :) blir det for varmt går jeg bare inn og holder herr aurcondition med selskap :)

muumimamma

08.05.2013 kl.15:14

Hanne: var bare tre i dag, deriblant ei ny. Men hun fikk jo en myk start da, ikke så mange å forholde seg til :) vi storkoste oss vi!

Unni

08.05.2013 kl.15:19

Iallfall halvt spansk, men har bodd i Norge i 20 år nå, datt over en nordmann skjønner du, som mellomlanda i Madrid :-))) Var heldigvis ferdig med utdannelsen når jeg kom hit og fikk jobb pronte. Hasta luego :-)

muumimamma

08.05.2013 kl.15:28

Unni: jepp, sees :) venter i spenning på en blogg fra deg. Tror du har mye å komme med :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits