Dagens Outfit!!

NOT! Dette er noe jeg sannsynligvis aldri kommer til å skrive om. Jeg synes det er så overfladisk og intetsigende at jeg aldri går inn på blogger som har den overskriften!

Dette innlegget er egentlig bare en test for å se hvordan rosabloggerne har det.

Skuffet? Vel, siden jeg skrev den overskriften kan jeg jo alltids beskrive antrekket mitt:

Helt hverdagslig med jeans, stripete genser i blågrått/svart og beige kofte med rødt og svart mønster på. That's it! Ingen dilldall eller krimskrams..

Ha en fortreffelig dag, da!

6 kommentarer

Det røde Legohuset

08.05.2013 kl.15:59

Det som irriterer meg aller, aller mest, er den manglende språkforståelsen.

Karoline Johannesen

08.05.2013 kl.16:11

He he. Jeg liker dagens outfit, til tider. Men ikke når det blir bare det og ingenting annet. Men, jeg er veldig glad i styling og derfor faller dagens outfit i smak. Finner det interessant å se hvordan andr velger å sette sammen sine stiler. Men tror nok ikke dagens outfit er noe jeg vil kjøre heller. Men hvem vet? Kanskje overrasker jeg meg selv også.

muumimamma

08.05.2013 kl.16:53

Det røde Legohuset: hehe, det også :)

muumimamma

08.05.2013 kl.16:55

Trollkaro: ja, hver sin smak :) Jeg putter på meg det som til enhver tid føles komfortabelt, og gir blaffen i hva andre syns, så lenge jeg selv liker det :)

Karoline Johannesen

08.05.2013 kl.17:49

Det er jeg virkelig enig i. Klærne du putter på g skal være for din egen del, ikke andres. Jeg går i myk joggbuksr og for store t-skjorter, eller pynter meg og jobber med å se stilig ut. Mn bgge gangen er det for min egen del. Når jeg legger tid i sminke og klær, er det fordi jeg følr meg bdre når jg vet jeg ser ekstra bra ut. Men om folk syns jeg kler meg fint ller ikk bryr meg ikke. Det viktige for mg er at jeg føler meg bra, enten i form av å se stilig ut i mine øyne, eller fordi eg følr mg komfortabel i form av myke gode klær.

muumimamma

08.05.2013 kl.18:45

Trollkaro: ja, sant! For oss selv skal det være! Og selvfølgelig av og til vår kjære, da :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits