Fysj og æsj! Flashback!

For 3 år siden hadde jeg cellegiftbehandling, og etter hver kur gikk jeg med en sånn ekkel giftig metallisk smak og lukt bak i ganen og nesen. Og av en eller annen merkelig grunn, har dette fenomenet plutselig kommet tilbake! Alt lukter ekkelt og tanken på mat gjør meg nesten kvalm, for det føles som om alt kommer til å smake sånn som den konstante lukten/smaken jeg får når jeg puster. Jækk!

Jeg ringte kreftavdelingen og snakket med dem, for å høre om det var normalt, men de har aldri hørt om det før. Fysj og pføy! Håper ikke dette varer, for nå føler jeg meg plutselig 3 år tilbake i tid, til den tyngste tiden i livet mitt!

2 kommentarer

gykkeshobbyblogg

10.05.2013 kl.13:38

Huff daa... Det hørtes ikke greit ut! Håper dette gir seg for deg<3

Klemmer<3

muumimamma

10.05.2013 kl.13:51

gykkeshobbyblogg: Ja det håper jeg også. Har ikke lyst å tenke på kreft og cellegift mer, det er noe jeg helst vil la være fortid!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits