Skikkelig kos!

For i kveld har vi stått 4 stykker på vårt lille kjøkken og laget hver sin pizza :)

Jeg kuttet opp masse greier, sånn at alle kunne ha akkurat det de ville på sin pizza :)

Jada, jeg vet at det ser veldig rotete ut nå, men heter det ikke jo flere kokker, dess mere søl?

Den kurven i hjørnet med vaskemidler pleier ikke stå fremme da, for kjøkkenet er LITE, og da blir det rot uansett hva som står på benken! Vel, det var koselig uansett å lage mat sammen, hele familien :) Og sånn ser kjøkkenet mitt ut til daglig:

8 kommentarer

frodith

11.05.2013 kl.22:20

Jeg blir veldig imponert over hvor ryddig du har det til daglig :-) Så herlig med sånn velg- selv- pizza :-) Det er skikkelig herlig, alle blir fornøyd ;-)

Karoline Johannesen

11.05.2013 kl.22:22

Det hørtes koselig ut :) Gleder meg til jeg kan lage mat med knøttet mitt. Men er vel litt tidlig allerede :P

muumimamma

11.05.2013 kl.22:23

frodith: Hehe, takk! Jeg tror jeg ville blitt sprø hvis benkene hadde vært fulle av ting. Det tar jo bare 2 sek å putte det i oppvaskmaskinen :) (Bilde 2 er etter maten da :)

frodith

11.05.2013 kl.22:25

Vi har ikke oppvaskmaskin... så her tar det litt lenger tid for å si det sånn :-D

muumimamma

11.05.2013 kl.22:26

Trollkaro: Da minstejenta mi var liten, et år eller to, begynte jeg å ha henne med meg på kjøkkenet. Hun hang i en stol på benken (snedig liten stol), og fikk kjøkkenting og litt mat å leke med. Så man kan starte tidlig med sånn :) Og det er jo ikke SÅ lenge til knøttet er blitt så stor :)

muumimamma

11.05.2013 kl.22:27

frodith: Ah! Du aner ikke hvor glad jeg er for den maskinen!

Karoline Johannesen

11.05.2013 kl.22:35

Guttungen er med på kjøkkenet. Sitter i stolen sin på gulvet og tu. Men venter nok litt til med å ta han med på matlagingen. Når han kan holde noe og har kontroll kan han få være med tenker jeg.

muumimamma

11.05.2013 kl.23:15

Trollkaro: ja tenker han skal få kose seg når den tid kommer :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits