Dag 11: Et bilde av håndskriften min

Og her er den:

3 kommentarer

Unni

12.05.2013 kl.10:05

Jeg lærte engang å tyde håndskrifter, det skulle gå på personlighet osv...Din håndskrift viser meg at du er snill, 'rund i kantene', ikke orker støy, men utropstegnet sier meg også at du er en bestemt dame ;-) Stemmer det eller har jeg glemt det jeg lærte :-D God søndag!

muumimamma

12.05.2013 kl.10:16

Unni: ja det tror jeg jammen du kan ha rett i :)
Spennende! Tolke håndskrifter har jeg ikke hørt om før :)

Unni

12.05.2013 kl.10:24

Da har jeg ikke glemt alt jeg lærte :-) Det er vel bare spesielle yrkesgrupper som kan finne på på å ha seminar om håndskrifter :-D Det heter selvfølgelig å tolke (takk) - ikke å tyde - DET betyr jo å forstå hva som står skrevet. Innimellom tenker jeg på et annet språk vet du og nå er jeg Easy on a Sunday Morning i tillegg :-D

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits