Dag 14: Noe jeg er redd for

Her tar jeg opp tråden fra forrige innlegg. Og litt til...

1: Jeg er veldig redd for å få beskjed om at kreften er tilbake. Nå er det gått over 3 år siden jeg fikk beskjed om brystkreft, og jeg har fått all behandling som kan tenkes, så sannsynligheten er mindre og mindre, men bekymringen ligger jo og lurer i bakhodet da.

2: Jeg er hysterisk redd for stripete flyvende stikkedingser. Dette har mann og barn hatt mye morro med, når jeg springer rundt og hyler og veiver med armene med en gang en sånn kommer litt for nærme!

3: Jeg er redd for stiger. Ikke sånne trinn som er murt fast i en vegg eller noe, men sånne som man bærer med seg og setter opp langs en vegg. Hvis jeg kommer mer enn et trinn eller to opp i en sånn, får jeg skikkelig panikk. Da er jeg sikker på at den skal dette bakover med meg på. Huff! Jeg liker ikke trappestiger heller. Jeg har en sånn med to trinn på, som jeg trenger for å komme til i de øverste hyllene i kjøkkenskapene, og jeg er ikke særlig høy i hatten når jeg står på toppen av den. Men jeg har ikke høydeskrekk. Har f.eks ingen problem med å stå på toppen av preikestolen og beundre utsikten. (Selv om jeg ikke går nærmere kanten enn at hvis noen dulter borti meg, så ramler jeg ikke ned hvis jeg detter. Men det er mer fordi jeg ikke stoler på folkemengden rundt meg. Det er sykt masse folk der!)

Her står jeg ute på kanten da vi var der for et år siden :)

4 kommentarer

frodith

15.05.2013 kl.12:54

jeg er redd hester, edderkopper og veldig mørkt vann... og bade i altså...

muumimamma

15.05.2013 kl.13:00

frodith: Hester er jeg heldigvis ikke redd for, selv om en holdt på å ta livet av meg da jeg var 17. Den gallopperte oppå meg etter at jeg datt av. (Selvfølgelig prøvde jeg å holde meg fast da jeg datt, med det resultat at jeg havnet under hesten) Endte opp på sykehus med en stk knust nyre, 5 brukne ribbein, skikkelige blåmerker av hesteskoene, og sprekk på milten... Ganske traumatisk egentlig!

Fotballmammaen

15.05.2013 kl.13:09

Å klatre i stige er ikke det kjekkeste jeg heller gjør; kjenne stigen vibrere litt i vinden, tenke alle slags tanker.. ;-)

muumimamma

15.05.2013 kl.13:29

Fotballmammaen: For meg holder det å tenke på stiger, så dukker det opp tusen ekle bilder i hodet mitt som jeg helst ikke vil ha der... *grøss*

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits