Haha! Kult triks, og det virker!

I dag fikk jeg lyst til å lage dessert og overraske de andre her hjemme :) Frukt og bær med råkrem på. Det er godt!

Og nå fikk jeg anledning til å teste ut noe jeg så på YouTube for en stund siden. En veldig enkel og rask måte å skille eggeplommer fra eggehviten!

Jeg trengte 3 eggeplommer, så jeg knakk alle eggene i en liten skål. Så tok jeg en rengjort MYK brusflaske (BonAqua-flasker funker godt), klemte litt på flaska, og "støvsugde" en og en eggeplomme inn i flaska ved å slippe trykket. Deretter var det bare å klemme dem over i en annen skål, like hele :) Lett som en plett! Se bare på filmen under her :) (PS: Dette er den filmen jeg kikket på, det er ikke meg! Jeg kom ikke på å filme når jeg selv gjorde det)

2 kommentarer

Skribenten

16.05.2013 kl.15:10

For det første, det høres ut som en herlig dessert. Noe som passer 17.mai, og 15.mai selvfølgelig ;))

For den andre - den metoden er herlig :D har sett den videoen en gang før, og må absolutt prøves, hehe.

muumimamma

16.05.2013 kl.16:55

Skribenten: ja kjempegodt :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits