Hjelp! Hva gjør jeg nå??

Jeg har strøket festdrakten til minstefrøkna, og bunadsskjorta mi i samme slengen. Og bunadsskjorta mi fikk en diger brun flekk av strykejernet! Jeg fikk vekk flekken, men se på strykejernet!

Noen som har peiling på hvordan man fjerner sånt stygt belegg?? Virker som det har kommet når jeg strøk den mørke festdrakten. Strykejernet er ikke glatt og fint under, akkurat som en ru hinne det der mørke belegget. Kan jeg skrubbe med noe, tro?

2 kommentarer

frodith

17.05.2013 kl.08:10

Hva med å prøve å "stryke det av" på noe som kan kastes etterpå? Alttå et "trekk-papair" eller et annet stoff som du kan kaste..? Tror mamma ga meg sånne tips før, hvis vi hadde fått på noe vi

ikke likte.. Jeg har ikke strykejern en gang nå, men synes å huske fra tidligere... du må varme opp igjen liksom ;-)

muumimamma

17.05.2013 kl.08:29

frodith: det prøvde jeg, men det sitter som limt på!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits