Dag 17: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy

Hm... Kommer litt an på. Men jeg satser på en sydhavsøy uten alt for mange ekle kryp, i et par uker. Da vil jeg ha med følgende:

Gubbelille
En skarp kniv (til matlaging)
2-3 Kasseroller (teller som en ting)
Krydder
Madrasser (en ting)
Myggnett
Myggspray
Klær (of course!)
Tallerker (hver sin)
Glass (hver sin)

Da tror jeg det kan være duket for litt romantikk i hverdagen, og ungene er selvsagt hos mormor og morfar imens :)

Vi er hos dem nå, på hytta, og da vi kom fikk vi mors/verdens beste lapskaus! Og etterpå var det kake. Nam nam!

4 kommentarer

frasoloppgangtilsolnedgang

17.05.2013 kl.21:44

Å for ei flott kake! Min pakkeliste hadde nok vært ganske så lik din :)

frodith

17.05.2013 kl.21:49

Morsom å se hvordan du definerer madrasser som EN, og kaseroller, som EN osv :-D Morsom du Muumi :-D Ja, man må få bestemme litt selv ;-) Det hadde nok blitt en god periode på øya :-D Herlig kake da <3 nam..

solkro

18.05.2013 kl.10:00

Fornuftig liste det, tror jeg ville hatt en kasse champagne og definert det som 1 ting og utelatt myggspray, holdt meg inne i nettet :)

goe knib<3

Skribenten

18.05.2013 kl.16:38

Det høres ut som litt av sydhavsøyferie :)) Selvfølgelig teller 3 kasseroller som 1 ting, de er jo et kasserollesett, innpakket sådan ;D Tror det hadde blitt litt av en tur!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits